Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Pre nebohého manžela (†43) napísala brutálne úprimný nekrológ: Zožal obrovský úspech

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Crystal Sauser)

OMAHA - Crystal Sauserová z amerického štátu Nebraska by si nikdy nebola pomyslela, že vo svojich 39 rokoch bude musieť písať nekrológ pre svojho manžela. No, bohužiaľ, taká je jej realita. Vysporiadala sa s tým ale viac než dôstojne; jej slová určené nebohému partnerovi zožali obrovský úspech.

Crystal momentálne prežíva najťažšie obdobie svojho života. Vo februári umrel jej manžel Eric (†43), za ktorého bola vydatá trinásť rokov, na rakovinu. Vdova mu chcela dať vyrobiť nekrológ, no šablóny, ktoré ponúkal pohrebný ústav, sa jej vôbec nepáčili, a tak sa rozhodla, že ho napíše sama. Takmer okamžite sa stal na internete hitom. Je totiž plný čierneho humoru a Eric je v ňom opisovaný ako "jeden super chlapík z Omahy, ktorý zomrel buď na leukémiu, alebo preto, že bol smrteľne sexi"Nekrológ sa začína klasickým vymenovaním osôb, ktoré za sebou Eric zanechal. Potom ale prichádza zvrat, pretože manželka, prekvapivo, spomína aj tých, ktorých prežil, vrátane miliárd neznámych ľudí či milovaného psa Harveyho. Sauserová uviedla, že písanie nekrológu jej išlo prirodzene a myšlienky prichádzali rýchlo. "Je ľahké písať niečo takéto o nikom, koho ste tak veľmi milovali," povedala televízii CNN. 

Pre nebohého manžela (†43)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Crystal Sauser)

V nekrológu sa ďalej spomínajú veci, ktoré mal Eric najradšej. "Najviac miloval, v tomto poradí, svoju brutálne atraktívnu ženu, svoje super deti a rodinu, svojich priateľov, Boston Red Sox, Kansas City Chiefs, Huskers, Liverpool Futbol, ľadový čaj, tenisky Adidas, rybárčenie, turistiku, lov a akýkoľvek Chevrolet, ktorý zbadal na ceste. Eric nenávidel smutné príbehy, cviklu, romantické komédie, zasneženú príjazdovú cestu a vypínanie svetla v garáži. To je všetko. S ostatným bol spokojný." 

Pre nebohého manžela (†43)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Crystal Sauser)

Crystal vníma nekrológ ako príležitosť ukázať ľuďom, akým bol jej manžel človekom. Obzvlášť v súvislosti s posledným rokom, kedy sa v dôsledku pandémie COVID-19 nemohol stretávať so svojimi blízkymi. Reakcie ľudí sú ohromujúce. Oceňujú Sauserovej snahu a jedinečnú formu, akou sa rozhodla rozlúčiť so svojou drahou polovičkou. 

Viac o téme: Nekrológ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu