Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Školník sa stal absolútnou hviezdou: Keď riaditeľ videl na VIDEU, čo urobil, padla mu sánka

(Zdroj: Twitter/Kyle Leatherman)

FINDLAY - Bezpečnostná kamera nainštalovaná v telocvični strednej školy v štáte Ohio zachytila školníka, ako si spestruje pracovnú dobu obdivuhodným športovým výkonom. Verejnosť sa o všetkom dozvedela iba vďaka riaditeľovi, ktorý je na zamestnanca mimoriadne pyšný. Zo dňa na deň sa z neho totiž stala hviezda.

Riaditeľ strednej školy Liberty-Benton v meste Findly zverejnil video, na ktorom správca Joe Orians s ľahkosťou a v absolútnej pohode zvláda náročný prvok, ktorí zvyčajne ovládajú len najväčšie basketbalové hviezdy. Najprv dribluje s loptou do polovice ihriska, potom sa otočí chrbtom ku košu a trafí ho. Následne zdvihne ruky ako víťaz, vezme vrece s odpadkami a vysávač a spokojne odíde. 

"Náš školník je lepší ako ten váš. Len si tak ide po telocvični a okrem kamery sa na neho nikto nepozerá," okomentoval pyšne zábery z bezpečnostnej kamery riaditeľ Kyle Leatherman. Keď sa neskôr Oriansa spýtal, prečo šiel na strelu z polovice ihriska, tak ten iba skromne prehodil, že "mal rovnakú šancu vsietiť loptu z polovice ihriska ako pri dvojbodovom výstrele a že nie je veľmi dobrý". 

Mladá gymnastka provokuje ľudí novou výzvou na VIDEU: Vyzerá ľahko, no nemáte šancu ju splniť!

Po tom, ako sa video objavilo na sociálnych sieťach, stalo sa absolútnym hitom. Užívatelia ocenili najmä to, že Joe zo seba nerobil žiadneho machra, jednoducho si len chcel hodiť loptou a vyšlo. "Tak toto sa mu fakt podarilo. Aký pokorný chlapík!" napísal jeden. 

Viac o téme: BasketbalŠkolníkŠkola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu