Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

VIDEO najhoršieho apartmánu: V tomto by ste nebývali ani zadarmo a keď zistíte, koľko stojí!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/Voicenews Play)

NEW YORK - Ešte predtým, ako sa neveriacky opýtate, áno, toto je skutočný apartmán. A jeho majiteľ si za neho pýta skutočných 1650 dolárov (1375 eur) za mesiac. Znie to priam neuveriteľne, pretože takýto minibyt by ste si zrejme neprenajali ani keby vám ho núkali zadarmo. No aj toto je New York...

Na sociálnej sieti TikTok sa objavilo s video s komentárom "najhorší apartmán na svete". Už na prvý pohľad je jasné, prečo dostal takýto nelichotivý opis. Byt má totiž len pár metrov štvorcových a nie je v ňom kúpeľňa, sporák ani mraznička. Kúpeľňa sa nachádza dolu na chodbe a zdieľa ju celý komplex. Aj v nej ale chýba umývadlo. Zato v byte nechýba miniatúrna chladnička a malá skriňa. Autorom videa je realitný agent Cameron Knowlton, ktorý uviedol, že bytík sa nachádza v štvti West Village na Manhattane, presná adresa ale známa nie je. "Áno, toto naozaj niekto ponúka za 1650 dolárov na mesiac," hovorí Cameron. 

VIDEO najhoršieho apartmánu: V
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Voicenews Play)

Jeho video si doteraz pozrelo viac ako 21 miliónov užívateľov, ktorí nešetria komentármi na túto bizarnú ponuku. "To nie je apartmán, ale kupé," okomentoval ju mladík menom Reanie. Ďalšia osoba podotkla, že za polovičnú cenu si môžete v Texase prenajať dom s rozlohou 177 metrov štvorcových. Pre Violette má zas ponuka tak trochu nostalgický nádych. "Presne takto isto vyzeral môj prvý apartmán v New Yorku. Bolo to na Times Square a z okna som sa pozerala na tehlovú stenu. Bolo to doslova peklo," napísala. 

FOTO Realitka ponúka na prenájom apartmán, aký ste ešte nevideli: Kuchyňa ukrýva jedno tajomstvo

Medzinárodná banka Deutsche Bank vlani ohodnotila New York ako tretie najdrahšie mesto, čo sa týka prenájmu nehnuteľností, po Hongkongu a San Franciscu. Priemerná cena za mesačný prenájom na Manhattane sa podľa stránky Rent Cafe v októbri 2020 pohybovala na úrovni 3790 dolárov. 

Viac o téme: ApartmánPrenájomNew York
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu