Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Neuveriteľný trik: Mladík ukázal, ako sa dá vymaľovať stena za 30 sekúnd, ľudia sú v úžase

(Zdroj: Youtube/JP Today News)

NEW YORK - Namaľovať celú stenu za pol minúty bez toho, aby ste namočili valček do farby, sa zdá byť nemožné. V skutočnosti sa to ale dá a tento muž pozná trik. Na TikToku sa objavilo video, ktoré ľuďom vyráža dych. Niektorí dokonca tvrdia, že by muža okamžite najali na farbenie stien v ich dome.

Neznámy muž absolútne ohúril divákov videa, ktoré publikovala užívateľka známa ako @angela_j_official. Chlapík dokázal, že stena sa skutočne dá namaľovať za tridsať sekúnd bez toho, aby musel opakovane namáčať valček vo farbe. "Ako je to, preboha, vôbec možné?" znie popis k videu. Muž začne robiť po pôvodne žltej stene cik-cakovité pohyby valčekom, až prejde k druhému okraju steny. Následne ju maľuje od hora nadol, čím úplne prekrýva pôvodnú farbu. V priebehu niekoľkých sekúnd má vymaľovanú celú jednu stenu.

Mnoho ľudí ohromili jeho zručnosti a priznali, že by si ho okamžite najali na natieranie stien u nich doma. "Nechceš prísť a namaľovať moju chodbu, schody a medziposchodie?" pýta sa jedna osoba v komentári. Ďalšia dodala, že by mužovi platila podľa odrobených hodín, čo by pravdepodobne nebola príliš veľká výplata. 

VIDEO Obuvník prezradil tajný trik, ako sa dá do minúty opraviť pokazený zips

Nemenovaný divák videa sa podelil o svoj postreh a domnieva sa, že vie, akú stratégiu použil chlapík pri maľovaní steny. Podľa jeho slov je to všetko o valčeku poriadne namočenom do farby, pričom naň treba pri maľovaní tlačiť, aby sa na ňom nezachytávala farba. 

Viac o téme: MaľovanieMaliarTrik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu