Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Tehotnú dievčinu vytočila svokra: To, čo si dovolila, jej nikdy neodpustí

(Zdroj: TikTok/morgannnn_____)

NEW YORK - Budúca mamička Morgan Leeová sa na TikToku podelila s príbehom o tom, ako jej svokra pokazila správu o tehotenstve. Tá sa totiž s novinkou podelila na sociálnych sieťach ešte predtým, než to Morgan stihla oznámiť budúcemu otcovi. Ďalšie ženy sa ozývajú, že podobnú situáciu zažili na vlastnej koži.

Morgan váhala, ako svojmu partnerovi oznámiť, že budú rodičia. Obrátila sa preto na svokru s prosbou o pomoc. Tá Namiesto toho, aby záležitosť prebrala medzi štyrmi očami so svojou nevestou, na sociálnych sieťach publikovala fotografie tehotenského testu. Budúca mamička tak nemala šancu oznámiť túto radostnú správu rodine prvá. "Týždeň po tom, čo bol môj snúbenec zatknutý, pretože robil neplechu, som zistila, že som tehotná a povedala som to jeho matke. Svojej rodine som to zatiaľ nepovedala, pretože som sa bála," ozrejmila vo videu, ktoré publikovala na TikToku. 

@morgannnn_____

How my MIL ruined the birth of my baby part 1 #fyp #foryou #foryoupage #monsterinlaw #mil

original sound - Morgan Lee

Po oznámení tejto novinky svokra Leeovú požiadala, aby jej poslala fotku tehotenského testu. Aj keď ju táto požiadavka zmiatla, nechcela pôsobiť ako klamárka a poslala svokre dôkaz. "Ani nie o päť minút neskôr dostanem upozornenie z Facebooku, že som označená v príspevku. Zverejnila moje tehotenské testy a všetkým oznámila, že som tehotná, online, aby to mohli všetci vidieť," uviedla nahnevaná Morgan. 

Manželia oslavovali prvé výročie svadby: Žena vytočená odišla od stola, ale budete ju chápať

Video komentovali desiatky užívateľov. Mnohé ženy s budúcou mamičkou súcitia a tvrdia, že sa im stalo niečo podobné. "Moja svokra urobila tú istú vec. Nemala som ešte príležitosť povedať to svojmu otcovi. Cítim s tebou, dievča," napísala jedna zo žien. Ďalšia sa zverila, že bývalá svokra ju požiadala o fotografiu z ultrazvuku, ktorú tiež vzápätí publikovala na sociálnych sieťach.

Viac o téme: Tehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu