Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

FOTO Tínedžerka (17) si vytlačila vyrážku, odvtedy prežíva peklo: Strašný opuch, keď uvidíte, ako vyzerá

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

NUEVA ECIJA - Sedemnásťročná dievčina z filipínskej provincie Nueva Ecija postupne prichádza o zrak. Minulý rok jej prudko opuchla tvár z dôvodu záhadnej choroby. Bojí sa, že už nikdy nebude vyzerať tak, ako predtým. Nanešťastie si jej rodina nemôže dovoliť nákladnú liečbu.

Mary Ann Regachovej vlani z ničoho nič opuchla tvár. Spočiatku si myslela, že opuch spôsobili hormóny po pôrode. Celé sa to údajne začalo tým, že sa snažila vytlačiť si vyrážku na tvári. Problém však spočíval v bolesti, ktorá jej nedala spávať. "Vyskúšala som všetko na vyliečenie, ale nič nezabralo. Teraz mám pocit, že moja tvár už nikdy nebude ako predtým," uviedla.

FOTO Tínedžerka (17) si
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Opuchnuté miesto na tvári Regachovú pri dotyku veľmi bolelo. Po pár dňoch sa opuch začal rozširovať do celej tváre. V súčasnosti je taký silný, že začína slepnúť. Priznala, že sa cíti ako nafúknutý balón. Mary Ann zašla dokonca do nemocnice na kontrolu opuchu a bola prevezená do väčšieho zariadenia na ďalšie vyšetrenie. Jej manžel Albert Sales, ktorý pracuje na farme, ale tvrdí, že si nemôže dovoliť zaplatiť liečbu. 

FOTO Tínedžerka (17) si
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Publikoval preto video, v ktorom žiada pomoc od ostatných. "Chcem poprosiť láskavých ľudí o dary, aby konečne mohli poslať moju manželku do nemocnice. Zarábame dosť iba pre seba a naše ročné dieťa, takže si nemôžem dovoliť platiť za lekársku starostlivosť," vysvetlil. 

Viac o téme: OpuchVyrážkaFilipínyZáhadná choroba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu