Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

FOTO Žena sa vrátila domov, skoro spadla z nôh: Nečakaná dekorácia na vianočnom stromčeku!

(Zdroj: Facebook/1300Koalaz)

ADELAIDE - Kým niektorí zdobia stromček každý rok rovnako, iní sa neustále snažia nájsť nové spôsoby, ako získať originálnu dekoráciu. Rodine z austrálskeho Adelaide sa to podarilo bez pohnutia prsta. Jedného dňa si na ich strom totiž prišiel odpočinúť neočakávaný návštevník.

Členovia jednej austrálskej rodiny mali doma vianočný stromček so skutočne originálnou ozdobou. Amanda McCormicková dorazila v stredu do svojho domu, keď na ňom objavila koalu. Dívala sa na ňu spoza konárov, akoby bol strom odjakživa jej. 

Tis the season to be jolly Koalalalala Lalalala This evening our hotline operator took a call. ...

Posted by 1300Koalaz on Wednesday, 2 December 2020

McCormicková kontaktovala Záchrannú organizáciu Koala 1300KOALAZ. Operátor si spočiatku myslel, že si z neho niekto uťahuje. Amanda sa síce potešila rozkošnej dekorácii v podobe zvieracieho návštevníka, no bolo jej jasné, že zviera patrí na úplne iný strom. Záchranári ho odchytili a vypustili do prírody. 

VIDEO Reportérke dali podržať zákernú a nebezpečnú koalu: Takýto koniec však nečakala

Fotografiu koaly zavesenej na vianočnom stromčeku zdieľala organizácia 1300KOALAZ na svojej facebookovej stránke. Doposiaľ na ňu pozitívne reagovali už tisícky ľudí. "To sa môže stať iba v Austrálii," znie jeden z komentárov. 

Viac o téme: Vianočný stromčekKoalaVianoce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu