Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Redaktor si myslel, ze vypol kameru na Zoome, aby ho kolegovia nevideli: Pikantné VIDEO intímností

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/The Blunt Optic)

NEW YORK - Magazín New Yorker dočasne suspendoval svojho redaktora Jeffreyho Toobina, ktorý bol podľa všetkého nechtiac prichytený pri tom, ako počas videohovoru masturbuje. Myslel si totiž, že vypol funkciu video, a tak ho nikto nevidí. No opak bol, bohužiaľ, pravdou.

Toobin, ktorý okrem iného pracuje aj ako analytik pre CNN, začiatkom mesiaca absolvoval s kolegami videokonferenciu cez aplikáciu Zoom. V jednom momente však vstal a priniesol si na stôl telový krém a servítky. Následne si stiahol nohavice, aby sa uspokojil. Ostatní účastníci videohovoru boli zhrození, jedna kolegyňa Jeffreyho vyzvala, aby sa okamžite odhlásil. "Do ri*i, vypni si kameru," povedala. 

Redaktor si myslel, ze
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/The Blunt Optic)

Keď sa tento mimoriadne nepríjemný trapas dostal na verejnosť, novinár sa úplne odmlčal. Po pár dňoch vydal oficiálne vyhlásenie, v ktorom sa kajal a obhajoval sa tým, že si myslel, že bola vypnutá kamera. "Urobil som strašnú chybu, myslel som si, že som vypnutý a nikto ma nevidí," uviedol s tým, že sa už ospravedlnil svojej manželke, rodine, priateľom aj kolegom. 

VIDEO Toto nemal nik vidieť! Matka totálne zahanbila svojho syna počas vyučovania cez Zoom

Toobin je jeden z najuznávanejších právnych analytikov v Spojených štátoch. Pre časopis New Yorker pracuje už viac ako 25 rokov. Hovorkyňa magazínu informovala, že Toobina suspendovali a že incident vyšetrujú. Podľa predstaviteľov CNN si Jeffrey vypýtal voľno, aby sa mohol vyrovnať so situáciou, v akej sa teraz svojím vlastným zavinením ocitol. Podobné trapasy nie sú pri využívaní služieb ako Zoom ničím výnimočným. Nie raz sa stalo, že bol niekto takýmto spôsobom prichytený pri tom, ako sa sprchuje alebo vykonáva potrebu. 

Viac o téme: MasturbáciaZoom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu