Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Rybár neveril vlastným očiam, keď zbadal, čo sa mu chytilo na udicu: Úlovok ako hrom!

(Zdroj: 7NEWS Adelaide )

TOWNSVILLE - Keď sa rybár z austrálskeho štátu Queensland vydal na lov, dúfal, že jeho úlovok bude stáť za to. To sa napokon aj vyplnilo, no nie však úplne podľa jeho predstáv. Na návnadu totiž nalákal krokodíla, s ktorým doslova zviedol boj o udicu.

Jim Falkenberg zostal sklamaný, keď sa mu na háčik chytilo niečo, čo vyzeralo ako veľký kus dreva. No už o pár sekúnd bol vyvedený z omylu. Jeho korisť bola príliš ťažká a keď sa vynorila spod hladiny, bolo jasné, že nejde o žiadne drevo. Bol to veľký krokodíl, ktorého rybár nalákal na návnadu. "Aha, to nie je kus dreva," povedal Jim vo videu, ktoré nakrútil. Je na ňom zaznamenaná dramatická chvíľa, ktorá pripomína nejednu filmovú scénu. 

Ďalším problémom bol výber háčika z 2,5-metrového zvieraťa. S krokodílom sa rybár pasoval približne tri minúty, no nakoniec sa mu podarilo vybrať háčik a zachrániť tak svoju udicu. Aj napriek tomu, že Jim prišiel domov s prázdnymi rukami, určite sa teší aspoň z nezvyčajných chvíľ, ktoré mu krokodíl pripravil. 

Viac o téme: KrokodílRybár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu