Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Mladík si s kamarátmi objednal pizzu: Keď zistil, čo robil poslíček s jedlom, prešla ho chuť

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

GREAT MISSENDEN - Objednávanie si jedla domov má aj svoje nevýhody. Jonathan Terry si napríklad minulý týždeň objednal pizzu a zmrzlinu z reštaurácie Domino’s Pizza. Kamera na jeho vchodových dverách však zachytila poriadne nechutný okamih, o ktorý sa postaral neprofesionálny poslíček.

Na internete sa objavili zábery poslíčka z reštaurácie Domino’s Pizza, ktorý sa zachoval skutočne neprofesionálne. Kamera na vchodových dverách Jonathana Terryho z anglického grófstva Buckinghamshire zachytila, ako si zamestnanec obtiera o rozkrok nádobu so zmrzlinou. "Sadli sme si, pozerali film a začali sme jesť sušienky," uviedol svadobný fotograf. Po približne dvadsiatich minútach po doručení jedla mu volala priateľka a upozornila ho, aby zmrzlinu nejedol. Následne ho odkázala na záznam z bezpečnostnej kamery na dverách. Jonathan tak zistil, čo poslíček urobil s objednaným dezertom len tesne predtým, než si na nej chystal pochutnať. "Bolo to neúctivé a veľmi ohavné. Môj spolubývajúci bol z toho poriadne nešťastný," uviedol Terry. 

VIDEO Mladík si s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Reštaurácia sa za incident ospravedlnila a zákazníkovi ako kompenzáciu ponúkla zľavové poukazy. On ich ale odmietol. "Povedal som im, že po tom, čo urobil ich vodič dodávky, sa necítim bezpečne a nechcem sa zaviazať, že ešte niekedy urobím objednávku v spoločnosti Domino," vysvetlil mladík, ktorý sa zároveň postaral o to, aby sa o jeho negatívnej skúsenosti dozvedelo čo najviac ľudí. 

VIDEO Mladík si s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Podľa hovorcu siete reštaurácií Domino udalosť v súčasnosti prešetrujú. "Boli sme nesmierne sklamaní, že sme videli tie zábery. Správanie nášho vodiča je neprijateľné. Neustále očakávame vysoké štandardy správania a je zrejmé, že tento jednotlivec porušil dôveru, ktorú naši zákazníci od spoločnosti Domino právom očakávajú," skonštatoval.

Viac o téme: PizzaPoslíček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu