Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Muž objavil svoju manželku na Google Maps: Nechutné odhalenie, ktoré nepredýchal

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: google maps)

LIMA - Muž z Peru prostredníctvom služby Google Maps narazil na fotku svojej ženy, ktorá sa až príliš dôverne správala k inému mužovi. Keď ju neskôr konfrontoval, zistil, že má už dlhšie pomer s iným. Nuž, nové technológie vedia niekedy poriadne zavariť.

Keď bola v roku 2005 spustená služba Google Maps, urobila zo sveta oveľa menšie a hlavne dostupnejšie miesto. Vďaka nej totiž môžeme navštíviť akékoľvek miesto na zemi bez toho, aby sme museli opustiť svoj príbytok. Zároveň nám dáva možnosť nahliadnuť do každodenných životov iných ľudí, čo nezriedka vyústi do bizarných situácií a záberov. Tomuto nástroju sa už ale viackrát podarilo odhaliť aj neveru. 

Svadbu narušil nečakaný hosť, ľudia ostali v šoku: Nerob sa, že ma nepoznáš, čakám tvoje dieťa!

Stalo sa tak i v prípade muža z metropoly Lima, ktorému Google Maps poskyli pohľad na vlastnú ženu, ako sedí na lavičke a pri nej leží neznámy mladík, pričom hlavu má položenú v jej lone. Je zjavné, že dvojica má k sebe veľmi blízko. Tváre oboch sú rozmazané, je to štandardný postup, ktorý Google Maps uplatňujú v snahe zachovať súkromie dotyčných. Napriek tomu sa mužovi podarilo na záberoch spoznať svoju manželku, najmä vďaka tomu, čo mala oblečené. 

FOTO Muž objavil svoju
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: google maps)

Tento prípad sa údajne stal ešte v roku 2013. Paroháč ihneď konfrontoval ženu, ktorá bez okolkov priznala, že s mužom z lavičky má už nejaký ten piatok pomer. Manželia sa neskôr rozviedli. Nedávno pobavili Google Maps fotografiou ženy, ktorá sa v momente, keď okolo nej prechádzalo auto spoločnosti, akurát prehrabávala odpadkami v smetnom koši. 

Viac o téme: Nevera Google maps
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu