Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Žena zverejnila parádny trik na vyčistenie zanesenej dózy: Do minúty je špina preč!

(Zdroj: TikTok/adikempler)

BRATISLAVA - Istá Američanka prostredníctvom aplikácie TikTok ukázala, ako sa dajú rýchlo a efektívne odstrániť mastné škvrny od jedla z obedových dóz. Tento problém určite sami dobre poznáte. Vyskúšajte jej trik, užívatelia si ho nevedia vynachváliť, možno pomôže aj vám.

Adi Kemplerová zo Spojených štátov sa podelila o trik na odstránenie škvŕn z plastových nádob, v ktorých uskladňujeme jedlo. Stačí, že do nich dáme jedlo napríklad s výraznejším korením a už máme problém, že dóza zostane natrvalo zafarbená. Dievčina sa pochválila, že trik jej zachránil už mnoho nádob, ktoré by inak vyhodila. V čom teda spočíva? 

Žena zverejnila geniálny TRIK na rýchle vysušenie opratej bielizne, ľudia ho okamžite začali používať

Tajomstvo tkvie v jedinej veci - kuchynských papierových utierkach. Najprv nalete trochu prostriedku na umývanie riadu do nádoby. Potom pridáte teplú vodu, ktorá sa s ním zmieša. Zoberiete pár utierok z papierovej rolky, roztrháte ich na menšie kúsky a dáte do dózy, aby vysali vodu. Nasaďte veko a traste ňou po dobu 45 až 60 sekúnd. Následne z nádoby vylejte vodu, ktorá v nej ostala, a kúsky utierok vyhoďte do koša. A hotovo - dóza by teraz mala vyzerať ako nová.

@adikempler

This hack has saved so many of my Tupperware friends. Try it!!!! ##fyp ##cookingvideos ##cookinghacks ##lifehacks ##hacks ##stainremover ##foryou ##foryoupage

original sound - adikempler

Kemplerovej video sa stalo hitom, doteraz získalo viac ako pol milióna lajkov. "Naozaj to funguje, vyskúšala som to už veľakrát!" napísala jedna užívateľka. "Takže toto je všetko, čo stačí urobiť? Po tom, ako moja mama strávila hodiny drhnutím zanesených dóz a aj tak ich nakoniec vyhodila? napísala ďalšia.

Viac o téme: Trik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu