Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Krutý horoskop z roku 1979 valcuje internet: Škorpióni a levy, radšej ho ani nečítajte!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Na sociálnej sieti sa objavili horoskopy vytvorené pred viac ako 40 rokmi. Charakteristika jednotlivých znamení je pre súčasného čitateľa trochu pritvrdá, je totiž plná vulgárnych nadávok a nelichotivých prirovnaní. Užívatelia sa však na príspevku výborne zabávajú a mnohí v nich dokonca hľadajú asociácie s ich aktuálnym životným statusom.

Užívateľka Twitteru zverejnila pre pobavenie horoskopy, ktoré boli napísané ešte v roku 1979. Ich autor výrazne šetril prejavmi slušnosti, empatie a povzbudenia a naopak sa značne vybúril prostredníctvom vulgarizmov a iných hanlivých výrazov. na adresu každého znamenia. "Stále je to aktuálne. Som typický baran z roku 1979," okomentoval horoskop jeden z čitateľov. Ďalší si zasa myslí, že jeho autor zrejme dostal dobrú nakladačku od niekoho, kto sa narodil v znamení lev.

VODNÁR (20.1. - 18.2.)

Máte vynaliezavú myseľ a sklon byť progresívni. Veľa klamete. Urobíte znova tú istú chybu, pretože ste hlúpy. Všetci si myslia, že ste odporný hlupák.

RYBY (19.2. - 20.3.)

Máte živú fantáziu a často si myslíte, že vás sleduje FBI alebo CIA. Nemáte žiadny vplyv na svojich priateľov a ľudia vás nenávidia, pretože sa vychvaľujete a dávate im najavo svoju prevahu. Nemáte sebadôveru a ste obyčajné lajno.

BARAN (21.3. - 19.4.)

Ste priekopník a myslíte si, že väčšina ľudí sú hlupáci. Máte výbušný temperament, ste netrpezlivý a nedáte si poradiť. Ste somár. 

Krutý horoskop z roku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Getty Images)

BÝK (20.4. - 20.5.)

Ste praktický, vytrvalý a odhodlaný pracovať pekelným tempom. Ľudia si myslia, že ste tvrdohlavý ako býk, ale v skutočnosti sa správate ako poondiaty komunista.

BLÍŽENCI (21.5. - 20.6.)

Ste rýchly a inteligentný mysliteľ. Ľudia vás majú radi, pretože ste bisexuál. Očakávate však príliš veľa za veľmi málo. Znamená to, že ste sprostý bastard.

RAK (21.6. - 22.7.)

Chápete problémy iných ľudí a ste im naklonený, čo z vás robí lúzra. Vždy všetko odkladáte na neskôr. Stále budete na niekom závislý a vždy budete mať ho*no. Každý človek vo väzení je vlastne rak. 

Krutý horoskop z roku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: thinkstock)

LEV (23.7. - 22.8.)

Vidíte sa ako rodený vodca, ale ostatní si myslia, že ste idiot. Väčšina z vás šikanuje iných. Ste márnivý, nedokážete prijať úprimnú kritiku a vaša arogancia je neznesiteľná. Ste poondiaty bastard a väčšinu času trávite obdivom samého seba.

PANNA (23.8. - 22.9.)

Ste logický typ a neznášate konflikty. Vaši priatelia sú však už chorí z vašej neustálej kritiky. Ste chladný a často zaspíte aj počas sexu. Ľudia narodení v tomto znamení sú dobrí šoféri autobusu a pasáci.

VÁHY (23.9. - 22.10)

Ste umelecký typ a často vám chýba zmysel pre realitu. Ak ste muž, tak ste nula a ak ste žena, vyznačujete sa promiskuitným správaním. Väčšina váh zomiera na pohlavnú chorobu. 

Krutý horoskop z roku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Getty Images)

ŠKORPIÓN (23.10. - 21.11.)

Z celého zverokruhu ste najhorší, pretože v tomto znamení sa narodila väčšina vrahov. V obchodovaní sa správate lišiacky a nedôveryhodne. Vďaka tomu, že nemáte v sebe ani štipku morálky, dopracujete sa až na vrchol úspechu. Ste však iba s*kin syn.

STRELEC (22.11. - 21.12.)

Ste optimistický a plný entuziazmu. Máte tendenciu spoliehať sa na šťastie, pretože nemáte nijaký talent. Väčšina narodených v tomto znamení sú opilci. Nestojíte ani za pohľad. Strelec bol napríklad aj bývalý americký prezident Nixon.

KOZOROŽEC (22.12. - 19.1.)

Ste konzervatívny, bojíte sa riskovať a stále sa správate ako vystrašené kura. Ľudia narodení v znamení kozorožca nikdy nedosiahli nič významné. Mali by ste sa zabiť. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu