Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Brutálny útok počas jazdy Uberom: Vodička musela vyskočiť z auta, šlo jej o holý život!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: WMC Action News 5)

NASHVILLE - Vodičku spoločnosti Uberu z amerického Nashvillu sa niekto minulý týždeň pokúsil uniesť. Cestujúci na zadnom sedadle údajne vytiahol nôž a pohrozil ním Caroline Vargasovej. Našťastie sa jej podarilo uniknúť z auta. Vyskočila z neho priamo na cestu.

Dvadsaťšesťročná Carolina sa s Christopherom Millerom prvýkrát stretla 5. mája, keď si objednal jazdu. Tvrdil, že sa mu pokazilo auto. Zaviezla ho do hotela v Clevelande, Tennessee, neďaleko hraníc so štátom Georgia. Minulý piatok chcel, aby ho odviezla späť do Tennessee. Po tom, ako zákazník nasadol do auta, ale údajne na mladú vodičku vytiahol nôž, udrel ju do rebier a prinútil ju zmeniť smer. Vargasová v strachu o svoj život vyskočila z auta priamo na cestu. Auto vtedy išlo rýchlosťou takmer sto kilometrov za hodinu. Utrpela množstvo zranení, prišla o tri zuby a v mozgu má krvnú zrazeninu. 

Brutálny útok počas jazdy
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: WMC Action News 5)

"Neurobila som nič, čo by ho podnietilo a donútilo sa správať tak agresívne," povedala Carolina americkým médiám. Policajti vypátrali Millera na základe GPS z jeho telefónu. V pondelok ho zatkli v hoteli v Jacksonville na Floride. Našli u neho niekoľko zbraní. Vargasová ale zároveň priznala, pri objednávke nepoužila Uber aplikáciu a dovolila, aby ju zákazník kontaktoval priamo prostredníctvom telefonátu, čím jednala proti pokynom svojho zamestnávateľa.

Viac o téme: útok Uber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu