Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Žena netušila, že Tesla má zabudovanú kameru: VIDEO odpornosti, vodič musel mať poriadne nervy

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/Caters Video)

SYDNEY - Na sociálnych sieťach sa objavilo video zachytávajúce neznámu ženu, ako poškodzuje automobil Tesla. Majiteľ vozidla sa teraz týmto spôsobom snaží zistiť jej identitu. Medzi diskutujúcimi však okrem podpory našiel aj upozornenie, že takéto zverejňovanie záberov cudzích ľudí bez ich súhlasu môže mať katastrofické následky.

Darren Pearce zostal poriadne zaskočený, keď si po návrate z nákupov našiel na parkovisku obchodného centra poškodené auto. Na ľavom boku jeho Tesly sa tiahol pás vyrytý kľúčom. Keď si prehral záznam z kamery umiestnenej na vozidle, zistil, že to spravila neznáma okoloidúca žena. K incidentu došlo na predmestí Sydney v nedeľu o 14.00 hod. 

Žena netušila, že Tesla
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Caters Video)

Pearce v snahe zistiť identitu páchateľky video zverejnil na Facebooku a Twitteri. Tá očividne netušila, že jej čin je zdokumentovaný a auto, ktoré poškodila, je vybavené bezpečnostnými kamerami. "Ďakujem za tento bezpečnostný systém," napísal majiteľ auta a video už posunul aj policajtom.  

Užívatelia v súvislosti s prípadom poukázali na potenciálne páchateľky, ale polícia uviedla, že zatiaľ nemá informácie o totožnosti ženy. Video malo obrovskú odozvu, mnohí užívatelia priznali, že majú podobnú zlú skúsenosť s vandalmi.

Gabriele Chiusanová však zverejnenie záberov prirovnala ku katastrofe a podotkla, že Darren mal riešiť svoj prípad jedine s policajtmi. "Toto je typické - z obete urobíme vinníka," odpovedal jej jeden u užívateľov. Polícia jeho slová potvrdila, keď informovala, že zverejnením videa na sociálnych sieťach neurobil poškodený nič nezákonné.

Viac o téme: TeslaPoškodenie auta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu