Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kamera ministerstva dopravy zachytila záhadný úkaz: Nie som poverčivý, ale pozrite na tie FOTO!

(Zdroj: Twitter/WSDOT East)

WASHINGTON - Bigfoot známy tiež ako sasquatch je charakterizovaný ako obrovský, chlpatý dvojnohý hominid prežívajúci v horách Severnej Ameriky. Legendami opradenú bytosť, ktorej existencia nebola nikdy potvrdená, údajne zachytila kamera ministerstva dopravy v štáte Washington. Zábery boli neskôr zverejnené na Twitteri.

​V horskom priesmyku Sherman Pass v pohorí Kettle River zachytila dopravná kamera bytosť pripomínajúcu bigfoota. "Nie som poverčivý, len trochu dôvtipný. Ak sa pozriete na strom vľavo, tak to vyzerá tak, že tam naozaj je," uviedol na Twitteri zamestnanec ministerstva dopravy, ktorý kontroloval zábery bezpečnostnej kamery.

Užívatelia však existenciu legendárneho tvora spochybnili. "Chcem tomu veriť, ale keď si obrázok priblížim, tak nemôžem. Je to iba akýsi tieň," napísal jeden z nich. Na druhý deň sa však na sociálnej sieti objavili ďalšie zábery zo štátu Washington, tentokrát z hranice okresov Kittitas County a King County z horského priesmyku Snoqualmie Pass. Video, ktoré zachytáva obrovskú bytosť kráčajúcu naprieč zasneženou krajinou, bolo zverejnené s komentárom "bigfoot zdoláva horské priesmyky". 

Záhadné stvorenie je spájané najmä s pohoriami v oblasti tichomorského severozápadu. Zachytiť ho však mali na viacerých miestach prakticky po celom svete. V Severnej Karolíne má dokonca svoj vlastný festival. Mýty o existencii bigfoota priniesli aj nebezpečné situácie. Minulý rok napríklad vystrelil do tmy istý muž v národnom parku Kentucky, keď sa na neho údajne vrhlo monštrum podobné opici. Incident vtedy riešila miestna polícia. Hovorkyňa parku Molly Schroerová neskôr uviedla, že lokalita je bezpečná a návštevníkom nehrozí žiadne nebezpečenstvo.  

Viac o téme: WashingtonBigfootZáhada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu