Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

FOTO Rodina si kúpila živý vianočný stromček: Odpadnete, čo v ňom našli deti po pár dňoch!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Elizabeth Ream)

NEWNAN - Ak ste si práve vyzdobili živý vianočný stromček, tak len dúfajte, že nedopadnete ako jedna rodina v americkom štáte Georgia, ktorú znenazdajky prekvapila mrkajúca vianočná dekorácia. Nepozvaný hosť bol veľmi neodbytný a nebolo možné zbaviť sa ho. Situáciu vyriešil až privolaný ochranár.

Na začiatku vianočného príbehu rodiny Katie McBride Newmanovej bol krásne vyzdobený živý stromček. Samozrejme, že ho najviac obdivovali jej deti - dcéra India a syn Jack. Krátko nato sa ale ich obdiv zmenil na nočnú moru. "Boli sme práve po večeri, keď za mnou dobehla vystrašená dcérka a povedala mi, že na ňu žmurkla jedna z okrasných sovičiek visiaca na stromčeku," spomína si Kate.

FOTO Rodina si kúpila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/AP/Billy Newman Photography)

S manželom Billym najskôr nechápali, čo sa deje, ale po príchode do obývačky pochopili. Na vianočnom stromčeku totiž sedela živá sova a rozhliadala sa po novom príbytku. Manželia predpokladali, že vletela dovnútra cez okno, ale neskôr im došlo, že si ju domov priniesli spolu so stromom, ktorý kúpili 12. decembra. 

Vtáka sa však nedokázali zbaviť sami napriek tomu, že nechali pootvárané okná a dvere. Sove sa jednoducho von nechcelo. Newmanovci boli nakoniec nútení privolať odborníka z centra Cattahoochee Nature. Ten identifikoval druh ako výrika škriekavého, bezpečne ho odchytil do škatule a po zotmení ho vypustil do voľnej prírody.  

Viac o téme: SovaVianočný stromčekVianoce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu