Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

FOTO Chlapec poslal spolužiakom vianočné pohľadnice s nechutným odkazom: Jeho mama sa prepadá od hanby

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/The Motherload)

LONDÝN - Vianočné pozdravy, ktoré svojou kreativitou "vylepšil" nemenovaný chlapec, poriadne šokovali jeho matku. Tá sa o tvorivosti svojho syna dozvedela, keď už bolo príliš neskoro a pohľadnice už kolovali medzi deťmi v triede. Zahanbená mamička sa podelila so svojou skúsenosťou na Facebooku, aby varovala ostatných rodičov.

Rozdávanie vianočných pozdravov medzi spolužiakmi je milá tradícia, pokiaľ ju nepoznačí svojská kreativita detí. Svoje o tom vie nemenovaná mamička, ktorá po zakúpení tridsiatich rovnakých pohľadníc prenechala všetko na svojho sedemročného syna a požiadala ho, aby na nich zaželal k Vianociam niečo pekné kamarátom z triedy. Pozdravy s rozkošným mačiatkom s čiapkou Mikuláša po jeho úprave síce pôsobia svojsky a úprimne, ale vôbec nie milo a prívetivo.

FOTO Chlapec poslal spolužiakom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/The Motherload)

"Otvorila som obálku a takmer som omdlela, keď som si prečítala ten vinš," okomentovala matka priania, v ktorom Oliver praje spolužiakom, aby si ako slávnostné menu naservírovali exkrementy. Ženu najprv upútal pohľad na vylepšenú mačičku na prednej strane vianočného pozdravu. Na jej čiapke sa totiž vynímal nápis "hovnivál". Na pohľadnici sa ďalej písalo "dajte si hovienko na večeru. S láskou Oliver." 

FOTO Chlapec poslal spolužiakom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/The Motherload)

Žena si, bohužiaľ, všetko všimla až vtedy, keď zostala už iba jedna pohľadnica. "Pozrite sa, čo môj syn rozdal spolužiakom. Modlite sa za mňa," uviedla v skupine The Motherload Facebook. Reakcie užívateľov ju však milo prekvapili, pretože sa na všetkom dobre zabavili. "Váš syn by si rozumel s tým mojím. Mali by sme ich zoznámiť," napísala jedna z mamičiek. "Ja by som mu na tanier naložila jedlo pripomínajúce porciu toho, čo prial spolužiakom. Ten by sa čudoval," znie nápad ďalšieho z rodičov. 

Viac o téme: VianoceVianočná pohľadnica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu