Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO NASA vo vesmíre zachytila poriadne divný úkaz: Vidíte tú zlovestnú tvár aj vy?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/ET Data Base)

WASHINGTON - Podivnými obrazcami a útvarmi, ktoré dokážu na oblohe vytvoriť oblaky, sa to na internete len hemží. Tento prípad je ale iný, pretože nepochádza zo Zeme, ale z vesmíru. Zverejnila ho NASA a ide o satelitnú snímku, ktorá pôsobí naozaj dosť desivo.

Hra oblakov na oblohe dokáže vykúzliť zaujímavé obrazce, ktoré potom veľmi radi zverejňujú užívatelia sociálnych sietí. Fotky nejeden raz rozprúdia fantáziu priaznivcov konšpiračných teórií alebo iba potešia oko iných užívateľov.

Podobne je to aj v prípade záberu, ktorý zverejnila NASA. Tentokrát však nejde o fotografiu z nejakého kúta našej planéty, ale o satelitnú snímku z Medzinárodnej vesmírnej stanice. Tá zachytáva úkaz vznášajúci sa nad našou zemeguľou, ktorý pripomína strašidelnú tvár s očami, nosom, ústami a dlhým krkom. 

VIDEO NASA vo vesmíre
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/ET Data Base)

Užívatelia po zverejnení fotky vymýšľajú rôzne asociácie a spájajú ju s mimozemskými civilizáciami, ale aj zástupcami zo živočíšnej ríše. "Je to desivá tvár mimozemšťana," reagujú viacerí. "Ide o dobrý úlovok, ktorý mi pripomína hlavu plaza," píše ďalší. Medzi komentármi sa však objavili aj pragmatické názory a ich zástancovia iba stroho tvrdia, že "oblaky boli, sú a vždy budú iba oblaky". 

Viac o téme: VesmírOblakMimozemšťanNasa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu