Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Žena sa prechádzala po pláži, keď jej padol zrak na jednu mušľu: Tú raritu na FOTO musíte vidieť

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

WINCHELSEA - Debra Oliverová sa prechádzala po pláži v grófstve východný Sussex, keď objavila ulitu pripomínajúcu tvár Usáma bin Ládina. Podľa Angličanky je to vtipné, pretože teroristu z al-Káidy údajne pochovali do mora. Ďalší podotkli, že mušľa im skôr pripomína bývalého najvyššieho vodcu Iránu.

Šesťdesiatročná Debra sa pred pár dňami s manželom vybrali na prechádzku po pláži v meste Winchelsea, keď ju zaujala jedna z mušieľ. "Bolo tam snáď milión a kamienkov. Všimla som si ale najmä túto jednu, niečo ma na nej priťahovalo, tak som ju zodvihla," prezradila. 

Žena sa prechádzala po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Oliverová takmer neverila vlastným očiam. Na prvý pohľad jej totiž tvar mušle pripomenul Ježiša. Potom si ale k nemu predstavila turban na hlave a uvedomila si, že to vyzerá presne ako Usáma bin Ládin. Nečakaný nález ju rozosmial, pretože terorista, ktorý je podpísaný pod útokmi z 11. septembra 2001, bol údajne pochovaný do mora. 

Žena sa prechádzala po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Nechala som si tú mušľu ako memento," povedala Debra. Mnohí užívatelia sa s ňou zhodli v tom, že na mušli tiež vidia tvár bin Ládina, iní sa zas domnievajú, že to vyzerá ako bývalý vodca Iránu Ayatolláh Khomeíni.

Viac o téme: Usáma bin ládinMušľa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu