Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Cyklista vo vlaku pobúril cestujúcu: Keď uvidíte tú FOTO, pobúri aj vás?!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Reddit/vulfneck)

LONDÝN - Nespokojná žena z Veľkej Británie sa na Reddite posťažovala na cyklistu, ktorý vo vlaku obsadil prakticky všetky štyri sedadlá v boxe. Cestujúca bola z jeho konania poriadne znechutená. Čitatelia príspevku ju však kritizujú za to, že muža ohovára na internete namiesto toho, aby za ním zašla osobne a dohovorila mu.

Fotka zachytáva cyklistu, ako si spravil vo vlaku pohodlie. Na jednom sedadle sedí, na druhom má vyložené nohy, na tretie si položil ruksak, na štvrté prilbu. Sám tak zaberá celý box, hoci by na zvyšných sedadlách mohli sedieť ďalší traja ľudia. 

Cyklista vo vlaku pobúril
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Reddit/vulfneck)

Keď to zbadala jedna z cestujúcich, ostala nesmierne pohoršená. Užívatelia ale namiesto toho, aby s ňou súhlasili, jej ostro protirečia. "Prečo ste mu niečo nepovedali priamo na mieste?" pýta sa jeden z čitateľov príspevku. Ďalší zase vynadal žene za to, že sama sa vo vlaku správala nevhodne, keď fotila cudzích ľudí bez ich vedomia. Muža mala konfrontovať osobne, nie rozširovať jeho fotografie na sociálnych sieťach. 

FOTO Muža v Poprade zbadáte na sto honov: Z pohľadu na jeho bicykel je nadšená aj polícia

"Naše topánky sú špinavé od všetkých tých vecí, na ktoré denne stúpame a posledná vec, ktorú chcem ráno urobiť, je sadnúť si do špiny z topánok," obhajovala sa autorka príspevku. 

Viac o téme: VlakCyklista
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu