Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Blondínka si chcela odstrániť chlpy v podpazuší: VIDEO katastrofy, ktorú nečakala

(Zdroj: Facebook/Kiera Stirton)

GLASGOW - Nasledujúci článok by si mali prečítať všetci, ktorí si odstraňujú chĺpky voskom. Skrášľovací úkon sa vám totiž môže vymknúť spod kontroly a skončiť ako krvavé harakiri. Svoje o tom vie Kiera Stirtonová zo škótskeho Glasgowa, ktorá zdieľa svoju skúsenosť na sociálnej sieti.

Holenie podpazušia v súčasnosti patrí medzi bežné hygienické štandardy. Časy, keď nám spod neho vytŕčali chlpy, sú už dávno preč. Niekto pri odstraňovaní chĺpkov používa žiletku, iný horúci vosk. Pre ten sa rozhodla aj blogerka Kiera. Na Twitteri zverejnila fotku, na ktorej ukazuje červený fľak v podpazuší. Našťastie nejde o krv, ale o červený vosk, ktorým si prilepila rameno o trup. 

"Nemôžem vôbec dvíhať  ruku," uvádza Angličanka pod fotografiami a videom na Twitteri. Problém vznikol preto, lebo vosk zaschol veľmi rýchlo a dievčine nezostávalo nič iné, iba s nežiaducim lepidlom zabojovať. Neskôr priznala, že sa jej pod pazuchou v dôsledku neopatrného konania vytvoril pľuzgier. Pri holení bikín preto podľa vlastných slov radšej použije holiaci strojček.

Stirtonovej skúsenosť snáď bude pre ostatných dostatočným varovaním. Odborníci odporúčajú, aby ste vosk, ktorý vám prischne na pokožke, nikdy neodstraňovali násilím. Ideálne je vymyť ho hubkou namočenou v teplej vode, prípadne použiť na jeho odstránenie zahriaty detský olej.

Viac o téme: VoskHolenieOdstraňovanie chĺpkov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu