Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Študent (17) dostal od učiteľky (22) matematiky nečakanú správu: Poďme sa zahrať na...!

Kelsie (prvá zľava) Zobraziť galériu (2)
Kelsie (prvá zľava) (Zdroj: Facebook/Kelsie Schmidt)

BEULAH - Dvadsaťdvaročná učiteľka matematiky údajne posielala sedemnásťočnému študentovi svoje nahé fotky s otázkou, či sa nechce hrať "obnaženú schovávačku". Polícia ju zatkla po tom, ako sa mladík priznal detektívovi. Mladá Američanka ledva stihla odštartovať svoju pedagogickú kariéru a už si zrejme týmto smerom navždy zahatala cestu.

Kelsie Schmidtová učila matematiku na strednej škole Beulah High School v Severnej Dakote. Podľa súdnych dokumentov ju 23. januára zatkla polícia na základe študentovho priznania, že má fotografie, ktoré môžu jeho učiteľku dostať do problémov.

Vyšetrovateľ preto chlapca vypočul a dozvedel sa, že Kelsie s ním komunikovala prostredníctvom Snapchatu. Tínedžerovi poslala tri či štyri obnažené fotografie. Jedna zachytávala Schmidtovú nahú od pása nahor, pričom si vlasmi čiastočne zakrýva prsia. Na ďalšom zábere boli jej nohy s odkazom: "Zožeň skupinu a zahrajme si obnaženú schovávačku."

Študent (17) dostal od
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Kelsie Schmidt)

Učiteľka hudby sexovala s dvoma študentmi zo spevokolu: Pikantné detaily zakázaného pomeru

Okresný šerif Travis Jordan informoval, že škola už začala incident vyšetrovať. Schmidtová je dočasne suspendovaná. Ako učiteľka matematiky na strednej škole pôsobila prvý rok. "Pre všetkých je to veľmi nepríjemná situácia, ale ide o vážne tvrdenia, ktorými sa zaoberáme veľmi seriózne," uviedol učiteľkin právnik Tom Dickson. Kelsie v utorok predstúpila pred súd, kde bola obvinená zo zvádzania maloletých prostredníctvom technológií. 

Viac o téme: SexŠtudentŽiakUčiteľka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu