Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Veľké mrazy priviedli do nemocnice nečakaného návštevníka: Fyzioterapeutka ho nakrútila na VIDEO

Nemocnica na Aljaške mala veľmi neočakávaného návštevníka
Nemocnica na Aljaške mala veľmi neočakávaného návštevníka (Zdroj: Twitter)

ANCHORAGE - Stephanie Huptonová sa spamätala ako prvá, keď zbadala vo vstupnej hale nemocnice v aljašskom Anchorage losa. Pásol sa na kvetinách pri vchode a vďaka duchaprítomnosti tejto pracovníčky fyzioterapeutického oddelenia je jeho desaťminútový pobyt v zdravotníckom zariadení zaznamenaný na kamere.

Jeden z pacientov upozornil, že ochranka sleduje losa, ktorý vošiel vstupnými dverami zablokovanými v otvorenej polohe kvôli mrazu. Incident sa stal pred dvoma týždňami, kedy bolo v Anchorage mínus 17 stupňov Celzia. "Netušila som, že tu máme domáceho losa," povedala Huptonová.

Z videa je zrejmé, že sa mohutné zviera zameralo na zeleň pri vchode a potom tiež na kameru mieriacu naň. Párnokopytník chvíľu postál a potom nevzrušene dverami odkráčal von. Huptonová sa ho vraj nebála ani chvíľu, aj keď tvrdí, že sa nikdy nenazdala, že niečo podobné zažije, keď sa pred tromi rokmi prisťahovala z Iowy. Bývala tam v Carrolle a povedala, že toto je teda naozaj niečo iné, než život v malom iowskom meste.

Hovorkyňa nemocnice Kjerstin Lastufkaová oznámila, že losa zrejme lákali zelené rastliny, z ktorých časť skonzumoval. Odišiel vraj asi po desiatich minútach, bez toho, aby niekoho zranil alebo spôsobil väčšie problémy, keď sa nepočíta jeho desiata. "Bola to pokojná návšteva," povedala Lastufkaová.

Viac o téme: NemocnicaLosAljaška
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu