Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO Dráma v španielskom hoteli: Riaditeľ spacifikoval turistu, ktorý bol agresívny k žene

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube/Solarpix)

MENORKA - Riaditeľ štvorhviezdičkového hotela v Menorke, Španiel Max Weinbinder, spacifikoval britského turistu po tom, ako sa pokúsil o fyzický útok na vlastnú ženu. Do miestnosti vstúpil práve na začiatku konfliktu. Žena na manžela odmieta podať trestné oznámenie.

Brutálny útok počas dovolenky na Malorke: Bitka na hoteli, Roberta (31) šesťkrát bodli

Celý incident zachytáva bezpečnostná kamera. Max v udalosti vystupuje ako mierotvorca, ktorý je nútený použiť aj fyzickú silu. Agresívneho Brita totiž spacifikuje až na zem, dvakrát ho udrie do nosa, zatiaľ čo žena odchádza do bezpečia.

Weinbinder, riaditeľ hotelového rezortu Carema Club Resort v Menorke, odôvodnil použitie fyzickej sily faktom, že Brit bol útočný a snažil sa ujsť, kým nepríde polícia. Miestne médiá tvrdia, že manželka sa rozhodla neudať svojho muža a dokonca od neho nežiada nijaké odškodné.

VIDEO Dráma v španielskom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/Solarpix)

Nemenovaný Brit mal okrem toho súdny zákaz priblížiť sa k svojej manželke. Napriek tomu ju sledoval až na španielsky ostrov, kde v pondelok o siedmej večer došlo k incidentu. Videozáznam ukazuje, že v tom čase boli pri nej deti. Snažila sa odviesť ich do bezpečia.

V správnom momente sa však situácie chopil Weinbinder. Na miesto prišla polícia a policajná eskorta muža odviedla na letisko na spätný let domov. „Prišla za mnou recepčná a povedala, že jeden zo zákazníkov je násilný a urážal ju. Údajne chcel napadnúť svoju ženu,“ hovorí Weinbinder.

Podľa riaditeľa hotela muž prišiel na španielsky ostrov dva dni po tom, ako tam pricestovala jeho manželka s deťmi. Spomína tiež na to, ako musel muža držať pri zemi, keď Brit začul, že naňho niekto z hotela volá políciu.

Nakoľko manželka odmietla dať prípad na súd, polícia muža odviedla na letisko. Okrem toho sa s kompetentnými hotela dohodli, že pokiaľ muž nezostane na recepcii ani v blízkosti hotela, riaditeľ Weinbinder nenahlási pokus o násilný čin.

Viac o téme: Hotelútok Menorka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu