Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mladík (26) má najvytrčenejší pupok na svete: VIDEO bizarného úkazu na bruchu

Takýto pupok ste ešte nevideli Zobraziť galériu (4)
Takýto pupok ste ešte nevideli (Zdroj: youtube/Swirly Dude)

KALIFORNIA - Neprirodzene vytrčený pupok predvádza na internete mladík z Kalifornie. Kúsoček tkaniva vykúkajúci z brucha fascinuje užívateľov a niektorí dokonca jeho majiteľovi ponúkajú peniaze za súkromné videá. Američan tak dostáva jedinečnú šancu slušne si prilepšiť vďaka tej časti tela, za ktorú sa doteraz hanbil.

Dvadsaťšesťročného Marka privádzal jeho pupok do rozpakov už od detstva, keď si jeho kamaráti na kúpalisku všimli, že ho má odlišný a neprirodzene vytrčený. Na mieste, kde mali iné deti jamku, jemu vyčnieval kus tkaniva pripomínajúci zátku od vínovej fľaše. "Ostatné časti tela mám v poriadku a nechápem, čo sa stalo, keď mi namiesto pupku zostalo takéto tlačidlo," hovorí.

Mladík (26) má najvytrčenejší
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: youtube/Swirly Dude)

Lekári mladíkovi vysvetlili, že sa mu vytvorilo nadmerné množstvo pupočnej svalovej hmoty. "Takže to vyzerá tak, že sa môžem kedykoľvek opäť napojiť na matku," smeje sa a stláča si dva a pol centimetra dlhý vytŕčajúci valček. 

Mladík (26) má najvytrčenejší
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: youtube/Swirly Dude)

Mark vraj časom pochopil, že táto časť tela je jedinečná a treba sa ňou pochváliť a nie ju skrývať. Dostal nápad zverejniť zábery svojho atypického pupku na Youtube a krátko nato bol doslova zavalený uletenými požiadavkami niektorých užívateľov. "Zrazu sa všetci chceli s mojím pupkom hrať, maznať, bozkávať ho alebo lízať," baví sa. Dokonca dostal ponuku na nakrútenie súkromného videa. Cena začala na sto dolároch za pätnásť minút. Nakoniec sumu vytiahol na päťsto dolárov za tridsaťminútový záznam. Stačí, ak sa bude s pupkom hrať a trocha pri tom stonať.

Mladík (26) má najvytrčenejší
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: youtube/Swirly Dude)

Američan si vraj nikdy nemyslel, že na časti tela, za ktorú sa tak hanbil, nakoniec dobre zarobí a možno ho výroba videí bude slušne živiť. "Kedysi som svoj pupok vnímal ako niečo neprirodzené a zahanbujúce. Dnes už viem, že je jedinečný a môžem ním zabávať ľudí po celej planéte," dodal Mark a zároveň tým odpovedal na otázku, či uvažuje o operácii, ktorá by ho vyčnievajúcej ozdoby zbavila.

Viac o téme: Najväčší pupok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu