Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Aj vám sa pri praní strácajú ponožky? Mamička (25) túto záhadu vyriešila, odhalenie na VIDEU

Zobraziť galériu (4)
"Tajný" filter v sušičke (Zdroj: Twitter)

BRENTWOOD - Kde sú moje ponožky? pýtajú sa mnohí z nás po tom, ako otvoria práčku. Táto záhada máta ľudí už roky; nie je hádam človek, ktorému by sa doma nestratilo aspoň niekoľko párov ponožiek. Ako je to možné, veď nemajú nohy a nemôžu utiecť preč. Podobnú otázku si kládla aj mladá Britka a už pozná správnu odpoveď!

Kto by nepoznal záhadu stratených ponožiek! Všetci to poznáme, keď dáme oprať osem párov ponožiek, ale z práčky vytiahneme von len šesť. Kde zmizli tie zvyšné dva? Tento rébus sa nedávno podarilo vyriešiť mladej Angličanke. Náhodou zistila, že jej sušička má zabudovaný aj druhý filter a keď ho otvorila, našla v ňom dávno stratené kusy ponožiek. 

Aj vám sa pri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Twitter)

"Už nejaký čas dobre nefungovala. Tak som skontrolovala filter vo vnútri. Potom som si ale všimla tlačidlo, o ktorom som predtým vôbec nevedela. Stlačila som ho a otvoril sa druhý filter," povedala Danielle Carrová pre Mirror Online.

Aj vám sa pri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Vo vnútri našla niečo, čo pripomínalo páperie alebo usadený prach, no keď to vytiahla von, zistila, že je to ponožka. A našla ich tam viac. 

Aj vám sa pri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Twitter)

Danielle dúfa, že si jej partner už viac nebude z nej robiť srandu. Ich skriňa bola totiž až donedávna plná ponožiek, ktorým chýbal druhý pár.  "Prirodzene, tie, čo som našla vo filtri, sú úplne zničené a nemôžeme ich už viac nosiť. Ale je pekné vedieť, kam sa podeli," dodáva Carrová. 

Viac o téme: PonožkyZáhada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu