Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO Žena si kúpila v supermarkete šalát: Keď zbadala, čo v ňom je, vyvrátila obsah žalúdka

Michelle sa obáva nákazy. Zobraziť galériu (3)
Michelle sa obáva nákazy. (Zdroj: SITA/AP, FB)

MAINE - Michelle Carrová, zdravotná sestra z Kittery v americkom štáte Maine, si dala niekoľko súst šalátu predtým, než siahla v miske po čomsi, čo vyzeralo ako avokádo. Zostala však v šoku z toho, keď zistila, že ide o takmer 8 cm dlhú jaštericu, ktorej chýbal chvost. Okamžite ju naplo na vracanie. Teraz sa obáva, že mohla skonzumovať škodlivé baktérie, ktoré môžu ohroziť ju a jej malého synčeka, ktorého dojčí.

Martin kúpil v petržalskom obchode vianočku: Ako sa tam, preboha, dostal predmet na FOTO?!

Michelle pre televíziu WMUR uviedla, že si 26. januára kúpila vrecúško šalátu v supermarkete v meste Portsmouth. Zeleninu pritom distribuovala spoločnosť v Kalifornii a práve odtiaľ by mal tento druh jašterice pochádzať. Hovorkyňa supermarketu informovala, že o tom oboznámi dodávateľa. Mladá mamička už kontaktovala aj odbor dohľadu nad zdravím.

FOTO Žena si kúpila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/AP, FB)

"Po pár zahryznutiach som si uvedomila, že moja vidlička nenapichla plátok avokáda, ale že je to jašterica. Bolo to nechutné, bola som šokovaná. Hneď som začala zvracať. Neexistuje spôsob, ako sa dozvedieť, či som chvost naozaj zjedla alebo nie," posťažovala sa Carrová.

Keďže dojčí, obáva sa, či sa nemohla nakaziť salmonelou alebo baktériou E. coli. "Bolo to pre mňa veľmi, veľmi strašidelné," povedala zaskočená žena, ktorá čaká odpovede od ministerstva zdravotníctva, správy potravín a liečiv aj spoločnosti, ktorá prevádzkuje supermarket.

FOTO Žena si kúpila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/AP, FB)

Dúfa, že sa z jej nepríjemného incidentu ostatní poučia a budú sa zameriavať nielen na to, čo si kupujú, ale budú pri jedle opatrní, aj keď si ho prinesú domov. "Musíme byť skutočne dôkladní pri umývaní plodín bez ohľadu na to, odkiaľ pochádzajú," dodala.

Viac o téme: ŠalátJaštericaHnus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu