Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Žena si na internete objednala džínsy: V ich vrecku našla totálne nechutné prekvapenie na FOTO

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

NEW YORK - Zdravotná sestrička dostala k svojej objednávke nepríjemný darček. Z online obchodu si objednala rifle za v prepočte viac ako sto eur. Keď balík doma otvorila, zostala nemilo prekvapená. Z vrecka nohavíc totiž trčali špinavé tangá nohavičky.

Christine Evansová si objednala džínsy z obchodu Nordstrom. Po otvorení balíka ale zažila veľký šok. Okrem tovaru v ňom našla aj použité tangá, ktoré boli zastrčené vo vrecku nohavíc. Žena okamžite reagovala prostredníctvom svojho účtu na Twitteri. "Po mnohých rokoch vernosti voči vašej spoločnosti som zostala ohromená zlyhaním služby, ktorú ste mi ako zákazníkovi poskytli, keď som obdržala rifle spolu so špinavými tango nohavičkami zastrčenými v prednom vrecku," odkázala Christine priamo spoločnosti.

Neskôr zavolala aj na zákaznícky servis, no dostalo sa jej neprimeranej reakcie od zamestnanca. Čo však Evansovú znepokojuje najviac, je uvedomenie si vážnych zdravotných rizík, ktoré sa mohli kvôli nohavičkám vyskytnúť. "Ako zdravotná sestra viem, že existuje množstvo rizík, ktoré sa takouto banalitou môžu objaviť," povedala.

Spoločnosť Nordstrom sa sklamanej zákazníčke ospravedlnila a ponúkla jej nový pár nohavíc. Christine ich ponuku odmietla so slovami, že vzniknutú situáciu už nič nemôže napraviť. Ako sa nohavičky dostali do vrecka riflí, je záhadou i pre samotnú spoločnosť. Podľa vlastných slov sa však momentálne "snaží prísť na koreň celej veci". 

Viac o téme: RifleTrapasNákup na internete
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu