Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Letuška dostala padáka: Keď uvidíte, čo robila s jedlom pre pasažierov, vyhodili by ste ju aj vy

Stevardka si pochutnáva na jedle cestujúcich Zobraziť galériu (2)
Stevardka si pochutnáva na jedle cestujúcich (Zdroj: youtube/FUSION Tube)

PEKING - Letuške čínskych aeroliniek zrejme veľmi záleží na tom, aby bolo o cestujúcich na palube dostatočne postarané. Asi preto venovala zvláštnu pozornosť testovaniu kvality servírovaného jedla. Ochutnávkou bola natoľko zaujatá, že si vôbec nevšimla, že ju niekto pri tom nakrúca.

Nemenovaná letuška na videu ukradomky ujedá z porcií jedla, ktoré sa chystá podávať pasažierom v lietadle. Ťažko povedať, či bol motívom jej konania hlad, alebo chcela iba skontrolovať kvalitu jedla. V každom prípade išlo o nechutné správanie prekračujúce všetky hygienické normy. Jedlom opantaná letuška si vôbec nevšimla, že ju niekto nakrúca na video, ktoré sa krátko po incidente objavilo na sociálnej sieti.

Letuška dostala padáka: Keď
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/FUSION Tube)

Vedenie leteckej spoločnosti Urumqi Air odsúdilo správanie svojej zamestnankyne a okamžite s ňou rozviazalo pracovný pomer. "Celá udalosť sa ešte prešetruje," uviedol hovorca aeroliniek.

Letuška dostala padáka: Keď
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/FUSION Tube)

Zároveň všetkých ubezpečil, že letuška dojedala iba zvyšky jedla po cestujúcich, ale napriek tomu išlo o hrubé porušenie pracovnej disciplíny. Úhľadne naložené porcie jedla na videu však svedčia o tom, že hovorca klame a vôbec nešlo o zvyšky, ale celé porcie, ktoré boli na ceste k pasažierom. 

Viac o téme: LietadloJedloLetuška
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu