Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zamilovaná dvojica si vyrazila na výlet: Kvôli hlúpej CHYBE teraz obaja bojujú o život

Obaja sú stále hospitalizovaní Zobraziť galériu (3)
Obaja sú stále hospitalizovaní (Zdroj: Facebook)

CHESHIRE - Lydia a jej priateľ sa vybrali kempovať do grófstva Cheshire na severozápade Anglicka, pričom si tam zarezervovali prekrásny drevený apartmán. Netušili však, že nedopatrením spôsobia obrovský požiar, ktorý ich oboch takmer pripravil o život.

Dvadsaťročná Lydia Wadsworth bola minulý týždeň so svojím priateľom Robom McDonnellom počas dovolenky kempovať, keď sa stalo niečo strašné. Počas ich pobytu v drevenej chatke totiž došlo k rozsiahlemu požiaru. Oheň podľa všetkého vzbĺkol po tom, ako dvojica odložila svoje oblečenie v blízkosti krbu, od ktorého sa chytilo. Dievčinu s rozsiahlymi popáleninami okamžite previezli do nemocnice. Okrem toho utrpela aj vážne poškodenie dýchacieho systému.

Zamilovaná dvojica si vyrazila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

"Nemôže rozprávať, pretože má v krku hadičku, ktorá jej zablokovala hlasivky. Napriek tomu sa spýtala, či by sme v tak náročnom čase napísali správu jej priateľom a rodine, aby sa touto cestou poďakovala za ich podporu," povedali Lydiini príbuzní. Aj Robov stav je kritický; ostáva hospitalizovaný v nemocnici a snaží sa dostať z toho najhoršieho. 

Zamilovaná dvojica si vyrazila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Požiarna a záchranná služba v Cheshire potvrdila, že minulú sobotu krátko pred polnocou hasili požiar v súkromnom kempingovom centre. "Hasiči z jedného z apartmánov zachránili dvoch ľudí, ktorí sa nachádzali vo vnútri. Muž sa nadýchal splodín a ženu s rozsiahlymi popáleninami previezli do nemocnice," uviedli záchranári. 

Viac o téme: PožiarKemp
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu