Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Muž vyšiel hore schodami na most a zostal ako obarený: Milencov zachytil v tom najlepšom

Neprekážal mi ani hustý dážď Zobraziť galériu (2)
Neprekážal mi ani hustý dážď (Zdroj: YouTube)

RAYONG - Náhodný pár bol natočený v naozaj chúlostivej situácii. Rovno uprostred dažďa si dvaja neznámi milenci užívali a pri milostných radovánkach im neprekážal dokonca ani mokrý betón. Na krajinu sa totiž valili monzúnové dažde. Vášeň však očividne zvíťazila nad vlastným pohodlím.

Párik si na milovanie vybral naozaj netradičné miesto - diaľničný most v thajskej provincii Rayong. Netušili však, že na verejnom priestranstve nie sú sami. Vôbec nezaregistrovali, keď kameraman - Adisak Khaosaar, vyšliapal hore po schodoch nachytal ich pri vášnivom sexe. 

VIDEO Muž vyšiel hore
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

"Stalo sa to popoludní v blízkosti miestnej školy. Myslím si, že takéto veci by dospelí rozhodne nemali robiť. Videl som ich, ako idú hore po schodoch a popritom sa bozkávali. Oblečenie mali totálne premočené. Nakoniec sa vyzliekli donaha a milovali sa. Natočil som ich preto, lebo mi prišlo nesmierne zábavné, že sexujú v daždi. Asi sú do seba veľmi zamilovaní, keď im nevadil ani hustý dážď," povedal autor videa.

Sex šou na balkóne bytu v Chorvátsku: VIDEO Dvojica si užívala, porno za bieleho dňa

Khaosaar ho potom zdieľal na sociálnej sieti. Zábery má momentálne v rukách polícia, ktorá prípad vyšetruje. Dvojica podľa plukovníka Prasonga Pumhuyaroda čelí obvineniu z pohoršovania verejnosti. 

Viac o téme: MostSexThajsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu