Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dovolenka v Thajsku mu zničila život: Začalo to nevinným nápadom sexu na balkóne

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: FB/NewsAroundWorld)

LONDÝN/PATTAYA - Bývalého britského vojaka zatkli v nedeľu popoludní v thajskom letovisku Pattaya po tom, čo pri ich vášnivom sexe zahynula prostitútka, ktorá vypadla z balkóna. Muž z miesta činu ušiel, pretože zotrvával v krajine nelegálne aj po tom, čo mu vypršali turistické víza. Teraz má na krku obvinenie zo zapríčinenia smrti v dôsledku nedbanlivosti.

Trapas na dovolenke v sexuálnom raji: Pupok von a rozkošné ružové šľapky, FOTO Čech na šalát

K tragickému incidentu došlo v sobotu približne o piatej hodine ráno v jednej z hotelových izieb, ktorú si Reece Vella prenajal. Obeťou sa stala 26-ročná Wannipha Chanhuathonová, ktorú Brit z Worcesteru našiel na rušnej thajskej ulici, ktorá je lemovaná stovkami prostitútok pracujúcich v baroch a masážnych salónoch.

Dovolenka v Thajsku mu
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB/NewsAroundWorld)

Podľa svedkov malo dôjsť medzi dvojicou k divokému sexu na balkóne, pri ktorom sa prostitútka zrútila z piateho poschodia a dopadla nahá na ulicu. Vedľa nej ležal obal z gélu, podporujúceho sexuálnu žiadostivosť, čo bola pre políciu prvá stopa, že v byte nebola sama.

Dovolenka v Thajsku mu
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB/NewsAroundWorld)

Privolaní záchranári poskytli mladej žene, ktorá utrpela vážne poranenie hlavy a niekoľko zlomenín, prvú pomoc. Aj napriek snahe lekárov v nemocnici skonala. Reece Vella z miesta činu ušiel, ale jeho identita bola na základe záberov z bezpečnostných kamier a dôkazov z miestnosti rýchlo odhalená. Zatkli ho v nedeľu popoludní v jednom z neďalekých barov, pričom pri sebe mal dva telefóny obete.

Dovolenka v Thajsku mu
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB/NewsAroundWorld)

"Vella bol zatknutý pre podozrenie z nedbanlivosti, ktorá spôsobila smrť inej osoby, za prekročenie víz o viac ako 59 dní a odcudzenie motocykla. Zahraničný podozrivý bude stíhaný v súlade so zákonom," uviedol pre miestne médiá policajný poručík Narong Chantra, zástupca vedúceho vyšetrovania na polícii v Pattayi.

Dovolenka v Thajsku mu
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB/NewsAroundWorld)

Dal sa na zlé chodníčky

Bývalý vojak, ktorý nasledoval do armády svojich dvoch starších bratov, z nej pred piatimi rokmi odišiel po tom, čo začal trpieť depresiami a posttraumatickým syndrómom. Jeho brat Andrayoss tvrdí, že sa dal dokopy s nesprávnymi ľuďmi, mal opletačky s drogami a skončil vo väzení. Podľa denníka The Mirror mal znásilniť tínedžerku.

V Thajsku chcel však začať nový život, trénovať muay thai a vyčistiť si hlavu. Do krajiny odletel pred štyrmi mesiacmi a svojej rodine sa ozýval len zriedka. "Bol to hrozný šok, keď nám povedali, že bol zatknutý. Bola to nehoda. Ľudia tvrdia, že po čine ušiel, ale o tom nič nevieme. Je nám ľúto dievčaťa aj jeho rodiny. Čo sa stalo, je strašné," uviedol pre The Mirror Andrayoss.

"To, čím prechádzame, je tiež hrozné. Bojíme sa, že Reeca stratíme. Ešte sme s ním nemohli hovoriť, ale povedali nám, že od zatknutia nedostal ani jedlo, ani vodu," dodal jeho brat s tým, že mu rodina poslala peniaze, aby sa uistila, že dostane najesť a napiť.

Viac o téme: BalkónSexSmrťThajskoProstitútka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu