Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Chcete vedieť, či vás podvedie partner? Pozrite sa na veľkosť jeho rodiny

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Internetová zoznamka si spravila prieskum, ktorí zadaní ľudia ju navštevujú najčastejšie a zistila, že viac ako štvrtinu tvoria jedináčikovia. Podľa nich môže byť dôvodom nevery to, že sa v detstve cítili až príliš osamelo a teraz si to takýmto nemravným spôsobom snažia vynahradiť.

Podľa najnovšieho prieskumu britského online zoznamovacieho portálu pre ľudí žijúcich v partnerskom zväzku tí, ktorí podvádzajú, majú toho veľa spoločného. Reč je predovšetkým o výhovorkách typu "V tom vzťahu som už roky nešťastná", "Bol som slabý, opitý a cítil som sa osamelo". Toto je len zlomok toho, aké všakovaké výhovorky si dokázali neverníci vymyslieť.

Chcete vedieť, či vás
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Stránka Illicit Encounters zistila, ktorí ľudia vyhľadávajú mimomanželský pomer. Najčastejšie údajne podvádzajú ľudia, ktorí nemajú žiadnych súrodencov - až 34% užívateľov stránky tvoria jedináčikovia. Ďalej sú to prvorodené deti, ktoré tvoria 28%.

Prečo je to tak? "Je dosť pravdepodobné, že jedináčikovia sa mohli v detstve cítiť osamelo, preto si to kompenzujú takýmto spôsobom vo vzťahoch," uviedol hovorca stránky. "Ďalším dôvodom je to, ak partner veľa cestuje, je preč od svojej manželky a tiež sa cíti osamelo." 

Chcete vedieť, či vás
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Naopak s najmenšou pravdepodobnosťou podvádzajú svojich partnerov prostredné deti, pretože v detstve sú obklopené milujúcimi rodičmi a súrodencami, preto nemajú až takú veľkú potrebu lásku hľadať niekde inde.

Viac o téme: Nevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu