Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Študentka chcela zaplatiť za jedlo: Namiesto peňazí našla vo svojom aute niečo nečakané

Zola Cheyenne Hayes Zobraziť galériu (4)
Zola Cheyenne Hayes (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Zola Hayesová (19) počas hľadania peňazí vo svojom aute našla mŕtvu akváriovú rybičku. Fotografiu okamžite zdieľala na Facebooku, kde sa stala virálnou a dosiahla viac ako 150 000 lajkov.

Študentka z Kalifornie vo svojej Kii Forte hľadala peniaze na zaplatenie za jedlo v Taco Bell. Našla ale mŕtvu akváriovú rybičku. O svojom objave napísala uplynulú nedeľu status, kde zdieľala aj príslušnú fotografiu. Vo vnútri svojho auta hľadala platobnú kartu, keď pri tom narazila na vyschnutú, celkom zachovanú, mŕtvu hnedú rybku. Zola okamžite zdieľala fotografiu na sociálnej sieti s popisom, v ktorom mŕtvu rybičku nazvala Grant.

Študentka chcela zaplatiť za
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

„Včera večer som stratila svoju platobnú kartu, keď som chcela zaplatiť za jedlo z Taco Bell a dnes som ju hľadala v aute. Samozrejme, že sa vyparila, ale hádajte, čo som našla namiesto nej?! Rybu. Sprostú rybu na sedadle môjho auta. Ako sa tam však vôbec dostala? Dvere som mala zamknuté. Pri vode som nebola odvtedy, čo som toto auto dostala. Ako sa pre boha mohla dostať do môjho auta? Som tak nahnevaná. Kto dá na sedadlo cudzieho auta mŕtvu rybu? Dala som mu meno Grant,“ rozpráva naštvane.

Študentka chcela zaplatiť za
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

S ohľadom na tento incident, ktorý sa stal minulú nedeľu, Zola dospela k záveru, že malá ryba musela skončiť na jej sedadle, pretože bývalí majitelia boli rybárčiť. "Je to ojazdené auto, ktoré moja mama kúpila z Oregonu. Myslím, že predchádzajúci majitelia ho používali pri rybolove, ryba im nejako vykĺzla  a nevšimli si to. Bola som naozaj prekvapená, najskôr som kričala, pretože som si myslela, že je to list a pozerá sa na mňa. Potom mi to pripadalo celkom smiešne."

Študentka chcela zaplatiť za
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Zola Cheyenne Hayes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu