Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žena sa rozbehla na babskej jazde s kamarátkami, zomrela: Zabila ju táto kombinácia

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

MIDDLESBROUGH - Babská jazda sa zmenila na nočnú moru po tom, ako našli mŕtve telo jednej z jej účastníčok. Julie Hallová si chcela dopriať horúci kúpeľ. Jej telo však nezvládlo koktail alkoholu a liekov, ktorý si predtým dopriala. Pred vstupom do kúpeľa skolabovala a zlomila si lebku.

Julie sa vybrala do Wynyard Hall pri Stocktone, aby strávila víkend so svojou kolegyňou, ktorá sa mala vydávať, a jej ostatnými priateľkami. Ženy si popoludní dopriali typický čaj o piatej a potom sa vybrali na skrášľovacie procedúry. Hallová si ale k čaju dopriala aj prosecco. Podcenila fakt, že v ten istý deň užila aj antidepresíva. Napriek zvýšenej hladine alkoholu, ktorý sa v jej krvi miešal s tabletkami, rozhodla sa dopriať si horúci kúpeľ. Jej kamarátka ju neskôr našla ležať nehybne na dlážke. Zomrela o pár dní neskôr v nemocnici. 

Žena sa rozbehla na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Pri pitve bolo zistené, že kolaps pravdepodobne zapríčinilo množstvo alkoholu a antidepresív v krvi nebohej. Keďže Hallovej plavky a aj okolitá dlážka boli suché, vyšetrovatelia skonštatovali, že skolabovala ešte pred kúpeľom. Kombinácia liekov a alkoholu zrejme ovplyvnili jej koordináciu. 

Politik (†32) sa išiel do Grécka rozlúčiť so slobodou: Najkrajšie dni sa zmenili na tragédiu

"Julie bola nadšená a tešila sa na tento víkend. Potrebovala vypadnúť. Nebola síce veľmi šťastná, ale vylučujem, že by spáchala samovraždu," vyjadrila sa priateľka zosnulej. "Bola to skvelá kamarátka a starostlivá matka. Je hrozné, čo ju postretlo." 

Viac o téme: TragédiaBabská jazdaRozlúčka so slobodou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu