Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Oddávajúci sa spýtal na svadbe, či má niekto námietky: Jediná veta od hosťa všetkých dorazila

Dvojica sa už raz vzala - tajne v Amerike Zobraziť galériu (3)
Dvojica sa už raz vzala - tajne v Amerike (Zdroj: youtube/belajar system)

RAWTENSTALL - Na každej svadbe býva zvykom, že sa kňaz opýta, či nikto proti uzavretiu manželstva nemá námietky. Ak sa však niekto naozaj ozve a ešte k tomu uvedie nejaký dôkaz, prečo by sa dvaja ľudia nemali zobrať, zo svadby sa stane obrovské fiasko. Svadba Marka Whiteleyho a Joanne Greenovej bola prerušená práve takýmto spôsobom.

Tento pár pochádzajúci z Anglicka prekvapil svojich hostí naozaj neočakávaným faktom. Zobrali sa totiž už v marci, tajne počas dovolenky v svadobnej kaplnke v americkom Nashville. Svoje manželstvo sa im darilo zatajiť pred rodinou a priateľmi až tri mesiace. Priznali sa až na svojej druhej svadbe. 

Oddávajúci sa spýtal na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/belajar system)

Ako to, že sa vôbec mohli postaviť za takýchto okolností pred oltár? Tak, že kňaz David Crowley aj svedok David Hoffman neboli praví, pracujú ako herci. No a keď sa farár opýtal, či niekto voči uzavretiu manželstva Marka a Joanne namieta, ozvala Celia Perkinsová. Vystrašila tým celé osadenstvo, no i ona všetko len hrala. Dôvod, ktorý uviedla, však už bol pravý - dvojica sa nemohla vziať, lebo bola už zosobášená!

Oddávajúci sa spýtal na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/belajar system)

Whiteley to vysvetlil tak, že sa síce zobrali už skôr, ale chceli, aby si obrad užili aj ich hostia. "Chceli sme, aby sa tie dve svadby podobali, ale akonáhle sme začali, tento deň už nemohol byť o nič horší. "Urobili sme naozaj všetko pre to, aby táto svadba fungovala. Len sme chceli hosťom zahrať divadielko, trošku ich šokovať," uviedol. 

Oddávajúci sa spýtal na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/belajar system)

Hoci manželia priznali, že to bolo od nich trochu zákerné, nakoniec všetko dobre dopadlo. Hostia oslavovali a dobre sa na hostine zabávali. Joanne (49), ktorá pracuje ako recepčná a zdravotná sestra, priznala, priznala, že sa po prezradení tajomstva cíti oveľa lepšie. "Bola to zmes nervov a vzrušenia, pričom sme vedeli, že všetkých naozaj šokujeme. Všetci prítomní si ale nakoniec mysleli, že celá naša tajná svadba bola skvelá." 

Viac o téme: SvadbaPodvod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu