Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Poplach v nákupnom centre dovolenkového raja: VIDEO Húfy turistov utekali preč, báli sa bomby

Malaga, Španielsko Zobraziť galériu (3)
Malaga, Španielsko (Zdroj: YouTube)

MALAGA - Alarm v nákupnom centre rozpútal obrovskú paniku. Turisti v obľúbenej dovolenkovej destinácii v Španielsku začali ratovať svoj život. Videá incidentu zachytávajú stovky ľudí ako sa valili z centra preč.

Húfy ľudí a medzi nimi plno turistov sa rozutekali okamžite po tom, čo započuli poplašné výstrahy v nákupnom centre na juhu Španielska. Obľúbená destinácia pri Malage, na pobreží Costa del Sol pri Fuengirole, zažila poriadnu drámu, keď sa v tamojšom nákupnom centre strhla panika.

Videá, ktoré sa začali šíriť po sociálnych sieťach, zaznamenávajú ako ľudia v panike unikajú z nákupného centra. Zrejme sa obávali teroristického útoku.

Britské médiá uvádzajú, že ľudia sa pýtali, čo sa deje. Muž v španielčine sa opýtal, "čo sa deje?" Na to mu prítomná žena odpovedá, "je tam bombová hrozba".

Aj keď poplach vyvolal u turistov hrôzu, nakoniec sa ukázalo, že nie sú za ním teroristi. Výbuch mal podľa tamojších hasičov zapríčiniť prístroj na vyprážanie v jednej pizzérii. Ďalší z prítomných ukľudňuje celú situáciu.

Poplach v nákupnom centre
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Manažér centra David del Barrio povedal, že alarm spustil požiar v kuchyni v jednej z pizzérií. Dodal, že nebolo vôbec potrebné evakuovať centrum, keďže ľudia utiekli sami.

Poplach v nákupnom centre
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Španielske noviny Diario Sur o celej udalosti napísali: "Šírili sa falošné zvesti o bombe, teroristickom útoku a streľbe. Starostka Ana Mula na Facebooku a Twitteri okamžite upokojovala ľudí."

Viac o téme: DovolenkaŠpanielskoMalagaMiramarFuengirola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu