Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vodič zaparkoval ako najväčší sebec: FOTO vrcholnej arogancie

Parkovanie na chrapúňa
Parkovanie na chrapúňa (Zdroj: facebook/spotted spalding)

SPALDING - Vodič parkoval nedávno vo svojom rodnom Anglicku cez štyri parkovacie miesta. Dôkaz svojej arogancie si dokonca odfotil a následne zverejnil na sociálnej sieti. Tam ho ľudia okamžite častovali negatívnymi komentármi. Muž sa snažil obhájiť, no príliš mu to nevyšlo.

Keby takto zaparkoval v Bratislave, auto by si asi našiel s prepichnutými pneumatikmi. Fabio Silva si poštval proti sebe ľudí po tom, ako v meste Spalding pri parkovaní svojho svojho opla zabral štyri miesta. Svoj čin bránil svojráznym zdôvodnením. 

"Myslím si, že parkovať cez štyri miesta je v poriadku. Pochopíte to až vtedy, keď utratíte stovky libier za škody na vašom aute, ktoré spôsobilo nesprávne parkovanie druhých vodičov," napísal majiteľ desaťročného seata. 

Silva neskôr zverejnil viac ako 2600 fotiek iných áut, ktoré pri parkovaní zaberali dve parkovacie miesta a tiež blokovali vstup iným vodičom do svojich áut. No užívatelia ho aj tak zniesli pod čiernu zem. "Mal by si dať poistiť auto, lebo keď sa k nemu dostanú vandali, neskončí to dobre," myslí si jeden z nich. Iný užívateľ uviedol svoju skúsenosť s poškodením auta: "Sused mi úmyselne poškodil auto, ale vďaka poistke som na ňom zbohatol."

Viac o téme: Parkovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu