Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Rodičia s kočíkom prišli na vlakovú stanicu: Hrôzostrašné VIDEO, ako im takmer zomrelo dieťa

Dávajte na deti dobrý pozor! Zobraziť galériu (2)
Dávajte na deti dobrý pozor! (Zdroj: youtube/9news)

MELBOURNE - Stačil maličký okamih nepozornosti a novopečeným rodičom sa mohol zrútiť svet. Kočiarik s ich bábätkom spadol z nástupišťa priamo na koľaje. V tej chvíle im určite zamreli srdcia od hrôzy, tak ako aj divákom, ktorí mali možnosť si pozrieť záznam z bezpečnostných kamier.

Otec (27) vzal deti na piknik do parku: Do kočíka vkĺzol votrelec, výlet sa zvrhol na boj o život

Šokujúce zábery začínajú tým, ako matka a otec tlačia kočík po vlakovom nástupišti. Muž sa zapozerá na cestovný poriadok a žena si upravuje šaty. Kočík s ich dieťaťom však zatiaľ skĺzne k okraju nástupišťa a zrúti sa priamo na tvrdé koľajnice.

Rodičia s kočíkom prišli
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/9news)

Vydesení rodičia sa okamžite vrhnú za svojim dieťaťom a snažia sa ho dostať do bezpečia. Otec skočí na koľaje a vytiahne bábätko z kočíka. Potom ho podá matke, ktorá sedí na okraji nástupišťa a čaká, kedy jej ho vloží do rúk, aby mohla skontrolovať, či je v poriadku. Zo záberov nie je jasné, či dieťatko utrpelo pri hrôzostrašnom páde nejaké zranenia.

Tento záznam z bezpečnostnej kamery patrí medzi mnohé incidenty, týkajúce sa detí, ktoré spoločnosť Metro Train Melbourne zaznamenala počas deviatich mesiacov. Ďalší podobný prípad sa stal na predmestí Melbourne, kde sa taktiež kočík s dieťatkom zrútil na koľajnice. Našťastie sa mu nič nestalo.

Všetky tieto udalosti však stačili na to, aby železnice spustili novú kampaň zameranú na bezpečnosť detí v kočíkoch, ktorá má pomôcť rodičom a iným osobám, ktoré by mohli v budúcnosti čeliť podobným situáciám.

Riaditeľ služieb zákazníkom Rob Guest podľa portálu The Sun informoval, že nové núdzové tlačidlo bude umiestnené na všetkých staniciach, aby mohla pomoc prísť čo najskôr.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu