Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dievčatko vzalo škrečka k veterinárovi, lebo sa nepohol tri dni: Čudný objav vás zaskočí

Ilustračné foto
Ilustračné foto

NORTHAMPTON - Malú dievčinku zjavne znepokojilo, keď jej škrečok tri dni len sedel pri okraji klietky, nehýbal sa, neprijímal jedlo ani vodu. Zašla preto s domácim miláčikom k veterinárovi, aby zistil, čo mu je. Diagnóza bola skutočne prekvapujúca.

Škrečky kŕmili kukuricou: Hrozivý výsledok, vedci sa nestačili čudovať

Podľa série textových správ, ktoré boli zdieľané na Twitteri, sa majiteľka hlodavca veľmi znepokojila, keď len sedel na okraji klietky, nejedol ani nepil. Zobrala preto pacienta k veterinárovi, kde ho prehliadla mladá študentka.

Na jej otázku, či sa stalo niečo, čo mohlo spôsobiť toto zvláštne správanie, dievčatko odvetilo, že škrečok síce "trochu utiekol", ale našli ho pod chladničkou a na prvý pohľad mu nič nebolo.

Paradoxne však, keď škrečka položili na stôl u veterinára, normálne sa pohyboval, jedol aj pil. "Potom si všimli, že má niečo v ústach. Takže sa pozreli dovnútra a našli magnet na chladničku," píše sa vo vysvetlení vtipného príbehu.

Dôvodom, prečo sa škrečok nevedel pohnúť, malo byť teda to, že sa primagnetizoval ku kovovej klietke, ktorá mu znemožnila akýkoľvek pohyb. Aj takéto bizarnosti sa vraj stávajú.

Viac o téme: Škrečok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu