Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Unikátny horoskop: Čaká nás najšťastnejší týždeň histórie

BRATISLAVA - V tomto týždni vás čaká super sex, výhra v lotérii, super lásky, priateľstvo a romantika. Jednoducho na čo siahnete, to sa vám podarí. Aspoň to sľubuje nemecký astrológ Erich Bauer (62), ktorý vraj za 30 rokov svojej kariéry nezažil tak skvelú konštaláciu hviezd.

"Päť šťastných dní v jednom týždni nemá obdoby. I to neuveriteľné sa môže stať skutočnosťou," sľubuje astrológ. Vo štvrtok a v nedeľu naopak planéty nič prevratné nesľubujú.

PONDELOK 9. 7.

Mars: Jeho energia sa postarala o skvelý sex

Keď ste včera zažili neuveriteľné divoké intímne chvíle s partnerom, vedzte, že sa o to postaralo vhodné postavenie Marsu (mužnosť) a Mesiaca (ženskosť). Bola to vášeň, akú ste nepoznali. Taktiež ožili mnohé vzťahy, ktorým Mars dodal tú správnu šťavu. Nezadaní našli prekvapujúco lásku.

UTOROK 10. 7.

Merkúr: Pomôže pri závažných rozhodnutiach

Táto planéta, ktorá mimo iného symbolizuje intelekt, od 16. júna putuje späť cez znamenie zverokruhu. Prispeje u mnohých ľudí k uvoľneniu blokov v myslení, prestanente sa zbytočne stresovať, vaše rozhodnutia budú správne. Žiadny strach, to, čo ste si na dnes naplánovali, bude fungovať a určite to klapne.

STREDA 11. 7.

Mesiac: Prinesie vám nové priateľstvá

Mesiac (znázorňuje pocity) sa posúva k Blížencom, udržuje si tým pádom odstup od Jupitera. A čo z toho plynie? Ľudia budú veselší, plní života a sily. Je to ideálna doba pre šarmantné flirty, hravé vzťahy. Budete sa cítiť viac žiadaní, vyhľadávaní a známi vám budú lichotiť, že mladnete.

PIATOK 12. 7.

Venuša: Jej sila zvýší šancu na výhru

Venuša (láska) sa spojí s Mesiacom (pocity) a Merkúrom (intelekt). Najlepšia a najideálnejšia doba na šťastný deň vo všetkých oblastiach. Budú vám napadať bláznivé myšlienky, ktoré sa finančne môžu vyplatiť. Budete mať šťastie v partnerskom vzťahu a vysokú šancu, že vyhráte v lotérii.

SOBOTA 13. 7.

Mesiac: Správna doba na romantiku

Ustupujúci mesiac (čas vnútorného ústupu) sa začlení do Raka (domácnosť, rodina). Nastáva ideálna doba pre romantiku, kedy začnete snívať o spoločnom hniezdočku, v ktorom budete spoločne bývať. Pokojná nálada zlepší mnohé vzťahy. Dnešok každému prinesie to najlepšie z jeho znamenia zverokruhu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu