Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

V obchode nefungoval záchod: Predavači ho po troch dňoch otvorili, strašný pohľad

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

SAND SPRINGS - Neskutočnú ľahostajnosť prejavili zamestnanci supermarketu v americkom štáte Oklahoma. Počas služby jeden z nich potreboval ísť na toaletu, no nemohol sa dostať dnu, lebo bola uzamknutá, tak na dvere vyvesil ceduľu "mimo prevádzky". Ležala tam mŕtva žena.

Neuveriteľne tragický prípad sa stal v Spojených štátoch. V predajni Wallmartu zaznamenali minulý piatok problém so záchodom, do ktorého sa nedalo dostať. Pracovníci naň len vyvesili oznámenie o tom, že je nefunkčné, no nepátrali po príčine. 

Až po troch dňoch, v pondelok ráno, zamestnanci vzali náhradný kľúč a toaletu otvorili. Naskytol sa im strašný pohľad, bola tam totiž mŕtva žena. Išlo o dvadsaťdeväťročnú Katherine Carawayovú, ktorá podľa záznamov z bezpečnostnej kamery vošla ešte v piatok do obchodu, no už nikdy z neho nevyšla. Miestny policajný kapitán Todd Enzbrenner pre americké médiá uviedol, že zatiaľ nie je známe, kedy Katherine umrela, no vylúčil možnosť cudzieho zavinenia. Je ale možné, že keby zamestnanci zasiahli skôr, nebohej sa dalo pomôcť. 

V obchode nefungoval záchod:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Wallmart v oficiálnom stanovisku uviedol, že ich veľmi mrzí, čo sa stalo. "Momentálne nepoznáme všetky fatky tohto smutného incidentu, ale spolupracujeme s miestnymi úradmi na jeho objasnení." 

Viac o téme: ToaletaSmrť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu