Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najsmutnejší príbeh o láske: Mal si užívať radovánky v troch, no chudák dostal košom

Jeremy (vľavo) jednoducho nemá šťastie v láske Zobraziť galériu (3)
Jeremy (vľavo) jednoducho nemá šťastie v láske (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Fiaskom skončil pokus o spárenie prírodnej kuriozity, britského slimáka Jeremyho s ľavotočivou ulitou, s inými "ľavákmi". Pĺž, ktorý sa stal vo svojej vlasti celebritou, má pohlavné orgány na rozdiel od bežných jedincov s ulitou zavinutou v smere hodinových ručičiek umiestnené naľavo, čo činí jeho sexuálny život problematickým. Nepomohlo ani to, keď mu vedci dopriali radovánky v troch, informujú britské médiá.

Vedecký tím z Nottinghamskej univerzity sa odmietol zmieriť s Jeremyho nedobrovoľnou sexuálnou abstinenciou a s pomocou verejnosti mu hľadal partnerov. Jeremy medzitým zmenil meno na neutrálne Jem, pretože slimáky sú hermafroditi. Expertom sa nakoniec podarilo nájsť ďalšie dva slimáky s ľavotočivou ulitou - Leftyho z anglického mesta Ipswich a Tomeaua, ktorý dorazil až z Malorky. 

Lefty (naľavo) a Tomeau
Zobraziť galériu (3)
Lefty (naľavo) a Tomeau  (Zdroj: YouTube)

Bohužiaľ pre Jemyho si ale do oka padli Lefty a Tomeau. "Zdá sa, že exotický šarm španielskeho návštevníka Leftyho vkusu vyhovoval viac," okomentoval to sarkasticky denník Daily Mail. 

Títo dvaja si rozumeli viac
Zobraziť galériu (3)
Títo dvaja si rozumeli viac  (Zdroj: YouTube)

Obaja ulitníky pri párení na Jeremyho dočista zabudli. Sledovanie jeho dvoch súputníkov muselo byť poriadne kruté, pretože styk medzi slimákmi trvá až pätnásť hodín. Zo zblíženia Leftyho a Tomeaua vzišlo 170 malých slimáčikov. Všetky majú pravotočivú ulitu. 

Viac o téme: SexPárenieSlimáky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu