Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Božie znamenie: VIDEO Nad katastrofou zničeným mestom sa objavil Ježiš

Obyvatelia veria, že sa im zjavil Ježiš. Zobraziť galériu (2)
Obyvatelia veria, že sa im zjavil Ježiš. (Zdroj: profimedia.sk)

MANIZALES - Úžasný moment zachytili obyvatelia kolumbijského mestečka Manizales, ktoré minulý týždeň postihli prudké dažde. Následné zosuvy pôdy si vyžiadali životy 17 osôb. Žiariaca postava, o ktorej miestni tvrdia, že to bol Ježiš, sa náhle vynorila spoza oblakov na hore Sancancio a ľuďom, ktorí prišli o domovy, majetok a príbuzných či priateľov pri prírodnej katastrofe, poskytla duchovnú útechu.

Nakupovanie sa zmenilo na horor: Strach pred Božím hnevom

Marya de Iesus zaznamenala to, čo opísala ako náboženskú udalosť a zdieľala ju na internete. "Ježiš Kristus navštívil naše kolumbijské mesto, upokojil oblohu a počúval. Boh nám požehnáva, sláva Pánovi a Kráľovi sveta," uviedla v popise k videu.

Na ňom je v pozadí podľa MailOnline počuť muža, ktorý hovorí: "Ach, môj Bože, môj požehnaný Boh, pozri sa na našu biedu. Pozri sa na to, pozri sa na to, požehnaný Bože. Sláva Pánovi!"

Božie znamenie: VIDEO Nad
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Záznam však medzi internetovými užívateľmi spustil protichodné reakcie. "V okamihoch bolesti ľudia chcú uveriť, že je to božská vec, ktorá im dáva nádej a silu na to, aby ďalej žili a bojovali," uviedla jedna z diváčok. Podľa iných ide o prirodzený fenomén, kedy slnko preniká cez oblaky a stáva sa to vo všetkých častiach sveta. Nie je na ňom nič výnimočné.

Najmenej 17 ľudí zahynulo a sedem je nezvestných po tom, čo blato a skaly pri zosuvoch narazili do niekoľkých štvrtí v meste. Tento mesiac išlo už o druhý smrteľný zosuv v krajine, prvý sa odohral v meste Mocoa, kde prišlo o život viac ako 320 ľudí a tisíce museli opustiť svoje domovy. Nedávne mohutné dažde ohrozujú obyvateľov desiatok provinčných miest, v ktorých sa stali svahy Andských vrchov mimoriadne náchylnými na zosunutie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu