Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Žena si hrkla vodku a sadla do auta s dieťaťom: VIDEO hrozivej nehody, let autom cez kruháč

Mohlo to skončiť tragicky Zobraziť galériu (4)
Mohlo to skončiť tragicky (Zdroj: profimedia.sk, YouTube)

LONDÝN - Desivé video zachytáva vodičku, ktorá počas jazdy nebezpečne riskovala a takmer zabila nielen seba, ale aj svojho malého synčeka. Tania Chikwatureová (32) trojnásobne prekročila povolený limit alkoholu a so svojím Nissanom Qashqai havarovala na kruhovom objazde, keď sa rútila vo vysokej rýchlosti smerom na anglické mesto Peterborough. Jej 20-mesačné dieťa, ktoré sedelo v zadnej časti vozidla, našťastie vyviazlo bez vážnejších zranení. Nezodpovednú matku poslal súd do väzenia na 26 týždňov.

VIDEO šialenej nehody pri Martine: Preletel križovatkou a v plnej rýchlosti napálil do kamiónu

Zábery hrozivej nehody pochádzajú z autokamery šoféra nákladného vozidla, ktorý sa vyjadril, že išlo o najnebezpečnejšiu jazdu, akej bol svedkom za 32 rokov za volantom. Podľa žalobkyne sa vinníčka z Coventry snažila predbiehať vo vysokej rýchlosti aj napriek dvojitej bielej čiare na vozovke. Auto vyšlo z cesty a potom sa priamo rútilo na kruhový objazd, ktorý mu poslúžil ako rampa. Vyletelo do vzduchu viac ako štyri metre, narazilo do stromu a na druhej strane objazdu pristálo na streche. Svedok sa vyjadril, že bolo úplne zdevastované.

Žena si hrkla vodku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk, YouTube)

Krvné vzorky odobraté žene po nehode ukázali, že hladina alkoholu dosahovala 246 mg na 100 ml krvi, čo znamená viac ako trojnásobné prekročenie zákonného limitu. Obhajkyňa ale trvala na tom, že obeťou v tomto prípade by nemal byť Chikwatureovej malý syn, ktorý by pri poslaní ženy do väzenia prišiel o matku.

Žena si hrkla vodku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk, YouTube)

Žena si hrkla vodku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk, YouTube)

Sudca Ken Sheraton bol však podľa portálu MailOnline neoblomný a trval na tom, že bolo ženiným obrovským šťastím, že pri kolízii nikoho nezabila a že pri nehode nikto nezomrel, pretože inak by čelila oveľa vážnejším obvineniam. Takto dostala 12 týždňov väzby za jazdu pod vplyvom alkoholu a 26 týždňov za nebezpečnú jazdu. Lehoty plynú súbežne. Taktiež má zákaz šoférovania na tri roky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu