Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Gynekologička zničila kresťanke (29) budúcnosť: Stačil jeden zlý pohyb a už z nej nebola panna

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: owningpink.com)

MOSKVA - Zbožná kresťanka získala na súde finančnú kompenzáciu za stratu panenstve v gynekologickom kresle, čo viedlo k rozhodnutiu jej priatelia zrušiť zasnúbenie. Klinika musí žene vyplatiť odškodnenie vo výške cca 760 eur a lekárku, ktorá spôsobila žene ujmu, prepustila. Takýto verdikt je v Rusku výnimočný.

Tínedžerka (18) vyvolala pobúrenie, keď dražila panenstvo: Už má kupca, toľkoto zaplatí

Obeť, ktorej meno kvôli zachovaniu anonymity nemôže byť zverejnené, je presvedčená kresťanka, ktorá si chcela uchovať svoje panenstvo až do svadby. Keď išla na prehliadku ku gynekologičke, pôsobiacej na štátnej klinike v Nosobirsku, informovala ju, že ide o jej prvé stretnutie s takýmto lekárom a že hoci má 29 rokov, je stále panna.

"Počas prehliadky som cítila bolesť a videla krv na rukách lekárky, ale ona mi povedala, že je všetko v poriadku. Mala som však nepríjemný pocit a preto som zašla do súkromnej nemocnice overiť si svoje podozrenie. Povedali mi, že panenská blana je čiastočne porušená. Ľudia pochopia moje rozhorčenie. Plakala som celú noc a ďalší deň a nevedla som prestať. Ako to mohla urobiť?" povedala žena pre The Siberian Times. Jej priateľ po tom, čo zistil, že lekárka natrhla jej panenskú blanu, zrušil zasnúbenie.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto  (Zdroj: profimedia.sk)

Rozhodnutie sudkyne je v Rusku vnímané ako výnimočné. Právnička obete Tatiana Popovová sa vyjadrila, že ľudia na Západe bežne dostávajú za takéto prípady miliónové odškodné, v ich krajine sa však morálna ujma začína uplatňovať iba teraz. Vedúca lekárka na klinike sa odmietla obeti verejne ospravedlniť. "Nebudem komentovať rozhodnutie súdu. Keď vyhrali, tak vyhrali," uviedla lakonicky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu