Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Bola posadnutá selfíčkami v bikinách, tak si dala odstrániť znamienko: Zachránilo jej to život

Cloe znamienko kazilo fotky Zobraziť galériu (3)
Cloe znamienko kazilo fotky (Zdroj: profimedia.sk)

WOLVERHAMPTON - Dievčina si nechala odstrániť znamienko na bruchu, lebo jej bolo vidno na selfie fotkách v bikinách. Nakoniec sa ukázalo, že zďaleka nešlo len o estetiku; bolo totiž rakovinotvorné.

Dvadsaťjedenročná Cloe Jordanová je posadnutá svojím telom a strašne rada sa fotí v plavkách. Už od narodenia má na bruchu znamienko, ktoré sa vlani začalo zväčšovať a meniť farbu. Napriek varovným signálom ho úplne ignorovala. Nakoniec ale predsa len zašla za lekárom, aby jej znamienko odstránil, pretože jej kazilo selfie fotky v bikinách. 

Bola posadnutá selfíčkami v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Urobila dobre, lebo biopsia ukázala, že mladá žena trpí rakovinou kože. Momentálne čakajú na výsledky testov aby určili postup liečby. "Už dosť dlho mi to znamienko vadilo, lebo bolo na fotkách, kde som v plavkách alebo v spodnej bielizni. Keď vlani začalo meniť tvar, nevšímala som si ho. Bola to veľká chyba, ale dúfam, že sa plne uzdravím," povedala Cloe, ktorá má prirodzene veľmi bledú pokožku a kvôli tomu zvykla chodiť aj do solária. 

Bola posadnutá selfíčkami v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Je paradoxné, že práve posadnutosť selfíčkami Angličanke prakticky zachránila život. Inak by znamienko asi vôbec neriešila, čoho dôsledkom by bolo zrejme to, že by sa rakovina rozšírila aj do iných častí tela. "Už nikdy sa nebudem opaľovať, radšej sa natrem samoopaľovacím krémom," zahráža sa na záver. 

Viac o téme: ZnamienkoRakovina kože
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu