Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kozmetička (24) si zafarbila vlasy, o niekoľko dní takmer zomrela

Toto je farba, ktorá Gemmu takmer zabila Zobraziť galériu (3)
Toto je farba, ktorá Gemmu takmer zabila (Zdroj: profimedia.sk)

MANCHESTER - Mladá žena tvrdí, že kvôli farbe na vlasy takmer prišla o život. Po jej použití sa u nej totiž dostavila mimoriadne silná alergická reakcia. Keby včas nevyhľadala lekársku pomoc, už by zrejme nebola medzi živými.

Gemma Williamsová si nedávno kúpila v obchode čiernu farbu na vlasy za päť libier (5,8 eura). Už krátko po tom, ako ju aplikovala, si všimla, že koža okolo uší sčervenala a napuchla. Do 24 hodín jej opuchla celá tvár aj oči, koža vyzerala ako spálená a z vredov vychádzal hnis. 

Kozmetička (24) si zafarbila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Zašla k lekárovi, ktorý jej predpísal steroidy a antibiotiká. No keď sa jej stav ani po týždni nezlepšil, išla do nemocnice opäť. Tu sa zistilo, že pacientka dostala otravu krvi. Doktor jej povedal, že keby nevyhľadala lekársku pomoc, septikémia by ju čoskoro zabila.

Kozmetička (24) si zafarbila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Gemma, ktorá pracuje ako kozmetička, sa zaprisahala, že odvtedy si už nikdy nezafarbí hlavu. Svoje prirodzené vlasy má hnedé a tie si chce aj ponechať. "Nemôžem uveriť tomu, čo sa mi stalo. Už nikdy si nezafarbím vlasy," povedala odhodlane. 

Viac o téme: Otrava krviFarba na vlasy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu