Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Terezina vagína je postrachom pre mužov: Zmenila sa na zubaté monštrum, zničila mi život!

Theresa sa bojí, že už nikdy nebude mať sex
Theresa sa bojí, že už nikdy nebude mať sex (Zdroj: Facebook)

BRIGHTON - Istá Britka mala dlhé roky problémy intímneho charakteru, ktoré sa rozhodla riešiť operačnou cestou. Zákrok však namiesto toho, aby zlepšil kvalitu jej života, ho naopak rapídne zhoršil. Žena uvádza, že jej vagína sa zmenila na zubaté monštrum, ktoré sa pre chlapov stalo postrachom.

Päťdesiatročná Theresa Bartram od pôrodu trpela stresovou inkontinenciou, čo sa odrazilo aj na jej intímnom živote. Sedem rokov nemala sex, kvôli čomu jej sebavedomie kleslo na bod mrazu. Odhodlala sa preto podstúpiť chirurgický zákrok nazývaný transvaginálna závesná operácia, počas ktorej jej pomocou vaginálnej pásky (TVT) v tvare sieťky nadvihli močový mechúr a zabránili tak úniku moču. 

Všetko sa zdalo byť v poriadku, žena si nasledujúce dva roky užívala skvelý sex. No potom, počas milovania so svojím partnerom v roku 2009 skončil jeho penis s bolestivým zranením. "Bolo to, akokeby moja vagína mala zuby. Jeho úd bol červený a krvácal. Potom už viac so mnou nechcel sexovať, lebo sa strašne bál mojej šušky," hovorí Theresa. Je presvedčená o tom, že zranenie spôsobila sieťka, ktorá jej bola voperovaná. Lekár ju ale vždy uistil, že funguje tak, ako má. 

Terezina vagína je postrachom
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook)

Bartramová odvtedy s priateľom nemali sex, v dôsledku čoho sa nakoniec po polroku rozišli. Odvtedy sa bála znovu sa s niekým zblížiť, aby ho tiež nezranila, a tak ostala sama. Žien s podobným problém je ale očividne viac, pretože vykonávanie transvaginálnej operácie v Škótsku pred dvomi rokmi zakázali. 

Revolučný vynález na FOTO vydesil ženy: Vraj dokáže vyriešiť menštruačný problém

To ale zďaleka nebol koniec. Therese nedávno z vagíny začal vytekať zelený zapáchajúci výtok. Opäť zašla za lekárom, ktorý zistil, že sieťka sa rozpadá a narúša vaginálnu stenu. To viedlo ku vzniku hnisavého zápalu. Okamžite sieťku preto z pacientkinho tela odstránil. Neskôr sa zistilo, že sieťka bola do tela vložená príliš nízko, prirástla prostredníctvom chrupavky k panve a stvrdla. Práve vtedy sa zrejme do nej zachytil penis Bartramovej partnera a zranil ho. 

A Theresina nočná mora pokračuje ďalej. Keďže v sebe už nemá vaginálnu pásku, je úplne inkontinentná a vo vagíne stratila všetok cit. Bojí sa, že až do konca života bude musieť žiť v celibáte. "Bolo mi povedané, že tento jednoduchý zákrok ma zbaví pomočovania sa a zlepší môj sexuálny život. Pravdou ale je, že mi to úplne zničilo život," dodala smutne. 

Viac o téme: InkontinenciaVagína
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu